مقاله اولتراسوند و نقش آن در ارتقای کیفی محصولات فرایند شده با این روش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اولتراسوند و نقش آن در ارتقای کیفی محصولات فرایند شده با این روش دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اولتراسوند و نقش آن در ارتقای کیفی محصولات فرایند شده با این روش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اولتراسوند و نقش آن در ارتقای کیفی محصولات فرایند شده با این روش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اولتراسوند و نقش آن در ارتقای کیفی محصولات فرایند شده با این روش :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
هدف تمامی صنایع فرایندکننده تولید مواد غذایی تواید فراورده ای با کیفیت بالا و تا حد امکان با حداقل هینه می باشد که ابن فراورده در اثر قرار دادن مواد اولیه در معرض یک سری از فرایندها مانند حرارت دادن، خنک کردن، فشار ئ اختلاط و ; تولید می شود. تنوع در مواد خام و شرایط فرایند سبب به وجود آوردن فراورده ای با کیفیت غیر قابل پیش بینی می شود. به همین دلیل بایستی کارخانجات مواد غذایی ویزگی های مواد اولیه را تعیین کرده و در هر مرحله از فرایند ماده غذایی و شرایط فرایند را کنترل نمایند تا ویزگی های فراورده نهایی تا حد امکان مشابه ویزگی های مطلوب از قبل پیش بینی شده باشد از جمله کاربردهای مفید امواج اولتراسوند بررسی بافت، ویسکوزینه و غلظت برخی مواد غذایی جامد و مایع ، اندازه گیری ضخامت، سطح و درجه حرارت و همچنین تعیین ترکیبات میوه ها، سبزی ها ، گوشت ، لبنیات و سایر محصولات است. علاوه بر این، استفاده اولتراسونیک به دست آوردن اطلاعات را در مواردی که به کمک سایر روش ها دشوار است به راحتی امکان پذیر می سازد. از آن جمله کنترل و ابرسی مداوم و اتوماتیک عملیات خط تولید نظیر تعیین اندازه ذرات تولید شده به وسیله هموژنایزر، آسیاب کلوئیدی و مخلوط کن می باشد. همچنین تعیین میزان جرم گرفتگی لوله ها، ضخامت لایه های شکلات و شیرینی جات و ضخامت چربی یا بافت بدون چربی در گوشت و اندازه گیری مایعات موجود در تانک ها و تعیین درجه حرارت در شرایطی که با استفاده از سنسورهای متداول امکان پذیر نمی باشد. روش پژوهش: در تهیه و آماده ساز این مقاله سعی بر این است که از مقالات کار شده در این زمینه (چه مقالات داخلی چه خارجی) استفاده شود و ارتباط و تاثیرگذاری این روش در ارتقای کیفی محصولات فرایند شده با این روش مورد بررسی و چالش قرار گیرد، با توجه به این که موضوع سمینار بنده نیز در ارتباط با این موضوع بوده سعی بر آن دارم تا با جمع آوری مطالبی مفید و راهگشا در قالب یک مقاله نقشی کوچک جهت آشنایی بیشتر دانشجویان گرامی با این فناوری نوین و کاربرد های آن در صنعت غذا داشته باشم در صورت عنایت هیئت داوران بنده در راستای تهیه مقاله از راهنمایی های دکتر سید احمد شهیدی استادیار و معاون آموزش دانشگاه آزاد واحد آیت الله آملی و مشاوره های خانم دکتر قربانی دانشجوی دکترای مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد آیت الله آملی جهت انجام هر چه بهتر این تحقیق بهره خواهم گرفت. نتیجه گیری کلی: کاربردهای مختلف اولتراسوند در رابطه با مواد غذایی از حدود ۵۰ سال پیش شروع شده و در حال حاضر کاربرد زیادی در کنترل عملیات فرایند مواد غذایی پیدا کرده است . پیشرفت در زمینه میکروالکترونیک سبب شده که بتوان از اولتراسونیک برای اندازه گیری های دقیق و با هزینه نسبتا پایین استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.