مقاله بررسی ویژگی های ساختاری و فیزیونومیک رویشگاه بنه (Pistacia atlantica Desf.) در حد بالای پراکنش آن در جنوب البرز


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگی های ساختاری و فیزیونومیک رویشگاه بنه (Pistacia atlantica Desf.) در حد بالای پراکنش آن در جنوب البرز دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های ساختاری و فیزیونومیک رویشگاه بنه (Pistacia atlantica Desf.) در حد بالای پراکنش آن در جنوب البرز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های ساختاری و فیزیونومیک رویشگاه بنه (Pistacia atlantica Desf.) در حد بالای پراکنش آن در جنوب البرز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های ساختاری و فیزیونومیک رویشگاه بنه (Pistacia atlantica Desf.) در حد بالای پراکنش آن در جنوب البرز :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
جوامع بنه به عنوان یکی از جوامع درختی شاخص ناحیه رویشی ایران و تورانی شناخته شده اند. این جوامع در البرز معمولا در دامنه ارتفاعی ۱۳۰۰ تا ۱۸۰۰ متری از سطح دریا دیده می شوند که به لحاظ اکولوژیک، شرایط مناسب برای حضور این گونه محسوب می شود. بالاتر از این ارتفاع درختان بنه به ندرت و بصورت پراکنده و به عنوان گونه همراه در سایر جوامع رویش دارند. تشکیل جامعه بنه در ارتفاعات فوقانی بسته به شرایط خرد اقلیم (میکروکلیما) محل است. رویشگاه بنه فشم در منطقه البرز مرکزی از جمله این مناطق است و می توان از آن به عنوان یکی از رویشگاه های حد بالای پراکنش بنه در البرز یاد کرد. در این پژوهش ویژگی های ساختاری و اکولوژیک این توده با آماربرداری به روش ترانسکت نواری مورد بررسی قرارگرفت. جهت جنوبی دامنه، شرایط زهکش هوای سرد و تشکیلات زمین شناسی موقعیت مناسبی را برای رشد و توسعه درختان بنه در ارتفاع ۲۵۵۰-۲۲۰۰ متری ایجاد کرده است. ضمن اینکه وجود برف کافی و ذوب تدریجی آن در بخشی از فصل رویش، نیاز رطوبتی گیاه را تامین می کند. در منطقه مورد مطالعه دو تیپ دامنه ای نیمه خشک و دره ای مرطوب مشاهده می شود. در تیپ دامنه ای دو گونه بنه و راناس با تاج پوشش کل ۲۰ درصد غالب هستند. اشکوب بالایی (درختی) از گونه بنه با ارتفاع غالب ۳ متر که با گونه های ارس و تا همراه می شود و اشکوب درختچه ای با گونه راناس به ارتفاع متوسط ۱۵ متر که با گونه های شیرخشت، زرشک و افدرا همراه می شود، تشکیل شده است. توده بنه در این ارتفاعات دارای ساختار ناهمسال بوده، در حال حاضر از لحاظ سلامت در وضعیت مناسبی است اما تجدید حیات آن در مقایسه با توده های حفاظت شده کاهش چشمگیری نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.