مقاله بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل سنندج ، قروه و سقز استان کردستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل سنندج ، قروه و سقز استان کردستان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل سنندج ، قروه و سقز استان کردستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل سنندج ، قروه و سقز استان کردستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل سنندج ، قروه و سقز استان کردستان :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
عسل ماده شیرین طبیعی تولید شده توسط زنبورهای عسل از شهد گلها یا ترشحات بخش های زنده گیاهان است . نظر به اینکه خواص شیمیایی عسل های هر منطقه بسته به نوع گل و گیاه موجود در ان منطقه متفاوت می باشد، لذا درصد مواد تشکیل دهنده آن مهم است. در این تحقیق تعداد ۹ نمونه عسل از زنبورستان های استان کردستان جمع آوری شد و پس از آماده سازی نمونه ها، برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شامل آزمایشات شیمیایی تعیین رطوبت، pHف اسیدیته، قندهای احیاکننده، ساکارز، فعالیت دیاستاز، هیدروکسی متیل فورفورال، خاکستر، نسبت فروکتوز به گلوکز بر اساس روش استاندارد ایران و اندازه گیری ویسکوزیته با ویسکومتر بروکفیلد و تعیین رنگ با دستگاه لاوی باند انجام گرفت. نتایج حاصل از تحقیق در قالب آزمایش فاکتوریل در ۳ تکرار مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. عملیات آماری در سطح احتمال خطای ۱% بود ، نشان داد همه فاکتورهای مورد آزمایش در حد مطلوب بوده و می توان گفت استان کردستان دارای پتانسیل خوبی از نظر تولید عسل است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.