مروری بر تهیه و تولید نوشیدنی فراسودمند از کنسانتره ولیک، عسل و استویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر تهیه و تولید نوشیدنی فراسودمند از کنسانتره ولیک، عسل و استویا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر تهیه و تولید نوشیدنی فراسودمند از کنسانتره ولیک، عسل و استویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر تهیه و تولید نوشیدنی فراسودمند از کنسانتره ولیک، عسل و استویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر تهیه و تولید نوشیدنی فراسودمند از کنسانتره ولیک، عسل و استویا :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

ولیک گیاهی است که قرن ها برای درمان انواع بیماری ها خصوصا بیماری های خصوصا بیماریرهای قلبی عروقی استفاده می شده است و شامل ترکیباتی از قبیل کویرستین، روتین و پروآنتوسیانین ها است و نیز دارای فعالیت آنتی اکسیدانی می باشد. در کشور ما درخت ولیک توزیع گسترده ای در نواحی مختلف غرب، شمال و شمال غرب دارد. اما میوه ها با وجود داشتن آنتوسیانین ها و خاصیت زیاد آن، متاسفانه مطالعه ی چندانی آن صورت نگرفته و کاربرد خاصی نداشته و در جنگل بدون استفاده به هدر می رود، که با تولید نوشیدنی حاوی کنسانتره انجیر به همراه شیرین کننده های طبیعی همچون عسل و استویا می توانیم به افراد با مشکلات گوارشی و دیابتی این اطمینان را بدهیم بدون بالا رفتن قند و مشکلات روده ای آن را مصرف نمایند. لذا با توجه به اثرات نامطلوب شکر بر روی سلامتی همچون پوسیدگی دندان ها، دیابت، مقاومت به انسولین، چاقی، افزایش تری گلیسیرید خون که موجب تصلب شرایین ( سخت شدن دیواره رگ ها)، در این بررسی سعی شد نوشیدنی شیرین با شیرین کننده های طبیعی و با اثرات سودمند بر پایه ولیک، عسل و استویا تولید شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.