مقاله بررسی اثرات فشار بالا بر روی ویژگی های عملکردی پنیر


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات فشار بالا بر روی ویژگی های عملکردی پنیر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات فشار بالا بر روی ویژگی های عملکردی پنیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات فشار بالا بر روی ویژگی های عملکردی پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات فشار بالا بر روی ویژگی های عملکردی پنیر :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
فرایند فشار هیدروستاتیک بالا (HHP)، عبارت است از اعمال فشار بر مواد غذایی جامد یا مایع در مقیاس بین ۱۰۰ تا ۸۰۰ مگاپاسکال که درجه حرارت فرایند می تواند کمتر از صفر یا بالاتر از ۱۰۰ درجه سانتی گراد باشد. زمان اعمال فشار در مقیاس تجاری می تواند با پالس های کسری از ثانیه تا حدود ۱۲۰۰ ثانیه (۲۰دقیقه) بدست آید. از آنجا که اثر فشار در تمام قسمت های غذا یکسان است، همه قسمت های آن به طور یکنواخت سالم سازی می شوند. فناوری فشار بالا، مستقل از اندازه، شکل و ترکیب مواد غذایی عمل می کند و یکی از روش های موثر غیر حرارتی، در نگهداری پنیر، به شمار می آید. این فرایند علاوه بر مهار میکروبی پنیر، همچنین می تواند سبب بهبود ویژگی انعقاد شیر، افزایش پروتئولیز ثانویه، تبدیل پپتیدها به آمینواسیدهای آزاد، کاهش میزان پروتئین آب پنیر، افزایش احتباس رطوبت پنیر تازه، کاهش PCT (زمان انعقاد آنزیمی) و تسریع رسانیدن پنیر شود. با استفاده از این تکنولوژی می توان به این دو هدف رسید: فرایند فشار بالا بدون این که اثر سوئی بر کیفیت و خواص حسی پنیر داشته باشد، بدون تخریب مواد مغذی، میکروارگانیسم های بیماری زای موجود در آن از بین می برد اما تاثیری بر عطر و طعم پنیر ندارد؛ در نتیجه شاهد تولید پنیری با کیفیت بالا همراه با افزایش راندمان خواهیم بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.