مقاله بررسی تاثیر پوشش دهی با صمغ و آبگیری اسمزی روی جذب روغن طی سرخ کردن عمیق فیله ماهی قزل آلا


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر پوشش دهی با صمغ و آبگیری اسمزی روی جذب روغن طی سرخ کردن عمیق فیله ماهی قزل آلا دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پوشش دهی با صمغ و آبگیری اسمزی روی جذب روغن طی سرخ کردن عمیق فیله ماهی قزل آلا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پوشش دهی با صمغ و آبگیری اسمزی روی جذب روغن طی سرخ کردن عمیق فیله ماهی قزل آلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پوشش دهی با صمغ و آبگیری اسمزی روی جذب روغن طی سرخ کردن عمیق فیله ماهی قزل آلا :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
با افزایش آگاهی مصرف کنندگان نسبت به مسائل تغذیه ای و سلامتی مصرف مواد غذایی با میزان چربی بالا می بایست رو به کاهش نهد از جمله روش های کاهش جذب روغن طی سرخ کردن عمیق مواد غذایی استفاده از پیش تیمار آبگیری اسمزی و پوشش دهی با صمغ می باشد. هدف از این تحقیق ارزیابی اثر آبگیری اسمزی(با نمک خشک و آب نمک ۱۰ درصد) و پوشش دهی با صمغ می باشد. هدف از این تحقیق ارزیابی اثر آبگیری اسمزی (با نمک خشک و آب نمک ۱۰ درصد) و پوشش دهی با صمغ (صمغ کاراگینان ۱ درصد و صمغ بالنگو ۱ درصد) و دمای سرخ کردن (۱۹۰، ۱۷۰، ۱۵۰) درجه سانتیگراد روی میزان از دست دادن رطوبت و جذب روغن توسط فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان طی سرخ کردن عمیق می باشد. نتایج کار نشان داد که با افزایش دما میزان از دست دادن رطوبت و جذب روغن به طور معنی داری افزایش یافت و بیشترن میزان از دست دادن رطوبت در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد بود بیشترین میزان از دست دادن رطوبت را در بین تیمارهای مختلف تیمار آبگیری با نمک داشت که اختلاف معنی دار (۰/۰۵>P) با سایر تیمارها و نمونه شاهد داشت. تیمار کاراگینان کمترین میزان از دست دادن رطوبت را داشت و تیمار آب نمک از دست دادن رطوبتی کمی بیش از تیمار شاهد داشت که تفاوت معنی دار نداشت. استفاده از نمک به طور معنی داری باعث افزایش جذب روغن شد. آبگیری با آب نمک و پوشش با صمغ های بالنگو جذب روغن را کاهش دادند گرچه این کاهش دادن باعث افزایش جذب روغن شد. آبگیری با آب نمک و پوشش یا صنغ های بالنگو و کاراگینان جذب روغن را کاهش دادند گرچه این کاهش به لحاظ اماری معنی دار نبود (۰/۰۵<P). نمونه پوشش داده شده با صمغ کاراگینان سرخ شده در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد محتوی روغن ۴/۱ درصد داشت و این نتیجه کمترین جذب روغن در بین همه نمونه ها بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.