مقاله بررسی سینتیک غیر فعال سازی سالمونلا تحت فناوری های غیرحرارتی نوین


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سینتیک غیر فعال سازی سالمونلا تحت فناوری های غیرحرارتی نوین دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سینتیک غیر فعال سازی سالمونلا تحت فناوری های غیرحرارتی نوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سینتیک غیر فعال سازی سالمونلا تحت فناوری های غیرحرارتی نوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سینتیک غیر فعال سازی سالمونلا تحت فناوری های غیرحرارتی نوین :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
هدف: اخیرا ارتباط زیر گونه سالمونلا با برخی از بیماری های ایجاد شده با منشاء غذایی از نظر آسیب های فراوان به صنایع دارویی، غذایی مشخص شده است. با ایجاد این عوارض، نیاز به درک رفتار این میکروارگانیسم در فناوری های نوین بکار رفته به منظور کاهش حضور آن در مواد غذایی افزایش یافته است. در سالهای اخیر تعدادی از تکنولوژی های نوین فرآوری مواد غذایی به عنوان روش های جایگزین فرآوری حرارتی مواد غذایی مطرح گردیده است. بررسی ها نشان داده اند که این فناوری ها منجر به تضمین عملیات غیر فعال سازی میکروبی مواد غذایی و حفظ بهتر ارزش تغذیه ای و حسی مواد غذایی فرآوری شده می گردند. نتایج و بحث:سالمونلا یکی از میکروارگانیسم های مورد نظر جهت اعمال فناوری غیر حرارتی نوین بوده است که نتایج رضایت بخشی با اعمال این فرآیندها بر روی این میکروارگانیسم بدست آمده است. غیر فعال سازی سالمونلا توسط روش های فناوری غیر حرارتی نوین غالبا از مدل سینتیکی درجه اول تبعیت نمی نماید که این امر نمایانگر نیاز به مدل هایی می باشد که توصیف مناسبی از منحنی های بقاء سالمونلا داشته و دارای قابلیت پیش گویی باشند. این مطالعه به بررسی برخی از فناوری های نوظهور مورد استفاده در غیر فعال سازی گونه های سالمونلا در فرآورده های غذایی و سیستم های مدل مختلف همراه با الگوهای غیر فعال سازی آنها می پردازد. نتیجه گیری کلی: بنابراین در میان مدل های سینتیکی، مدل وبولیان بهتر می تواند فرآیند غیر فعال سازی میکروبی با استفاده از فناوری های غیر حرارتی نوین توصیف و پیش بینی نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.