مقاله بررسی فرایندهای حرارتی و غیر حرارتی در فرآوری مواد غذایی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فرایندهای حرارتی و غیر حرارتی در فرآوری مواد غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فرایندهای حرارتی و غیر حرارتی در فرآوری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فرایندهای حرارتی و غیر حرارتی در فرآوری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فرایندهای حرارتی و غیر حرارتی در فرآوری مواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
اخیرا مصرف مواد غذایی طبیعی و تازه به دلیل اثرات سلامت بخش گسترش زیادی پیدا کردند، این اثرات به دلیل وجود ترکیبات زیست فعال و خواص ضد اکسایشی می باشند. بنابراین فرآوری نامناسب حمل و نقل و نگهداری طولانی مواد غذایی موجب کاهش اثرات سلامت بخش می گردد. هدف از این مطالعه بررسی ویژگی فرایندهای حرارتی و غیر حرارتی و مروری بر مطالعات انجام گرفته در این زمینه می باشد. همچنین در این مطالعه تاثیر شرایط فرایندها روی پایداری ترکیبات زیست فعال و خواص ضد اکسایشی در محصولات غذایی بحث می گردد. بکارگیری نتایج بدست آمده در مطالعات انجام گرفته می تواند موجب افزایش بازده اقتصادی و گسترش روش های نوین فرآوری گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.