مقاله بررسی ترکیبات آنتوسیانین و پارامترهای رنگ سنجی ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده غنی شده با عصاره زرشک بیدانه


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ترکیبات آنتوسیانین و پارامترهای رنگ سنجی ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده غنی شده با عصاره زرشک بیدانه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترکیبات آنتوسیانین و پارامترهای رنگ سنجی ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده غنی شده با عصاره زرشک بیدانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیبات آنتوسیانین و پارامترهای رنگ سنجی ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده غنی شده با عصاره زرشک بیدانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترکیبات آنتوسیانین و پارامترهای رنگ سنجی ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده غنی شده با عصاره زرشک بیدانه :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
ماست یکی از مشهورترین محصولات لبنی تخمیری است که منبع بسیار مناسب از کربوهیدرات، پروتئین، چربی، ویتامین و فسفر بوده و منبع خوبی از ریز مغذی های مختلف به ویژه کلسیم می باشد. در چند سال اخیر با بکارگیری باکتری های پروبیوتیک، محصولی به نام ماست پروبیوتیک تولید شد که به عنوان یک ماده غذایی سلامتی بخش و فراویژه (فراسودمند) شناخته شده است. در این پژوهش به منظور افزایش تنوع فرمولاسیون ماست، از عصاره میوه زرشک بیدانه به مقدار ۴و ۵ درصد وزنی جهت تهیه ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده استفادهگردید. استخراج عصاره زرشک با سیستم رفلاکس انجام شد، سپس ارزیابی قدرت رنگ سنجی نمونه های ماست پروبیوتیک طعم دار بهینه شده و ماست پروبیوتیک ساده توسط دستگاه اسکنر با نرم افزار Image j و همچنین میزان آنتوسیانین نمونه های ماست تولید شده طی ۲۱ روز نگهداری بررسی شدند. نتایج حاصل از آزمایشات کاهش معنی دار ترکیبات آنتوسیانین را با افزایش مدت زمان ماندگاری نشان دادکه بالاترین میزان آنتوسیانین مربوط به نمونه ماست همزده حاوی ۵% عصاره زرشک در روز صفر بود. علاوه بر این افزودن عصاره زرشک تاثیر معنی داری در سطح ۵ درصد در افزایش شدت رنگ قرمز و همچنین بر روی انواع نمونه های ماست پروبیوتیک داشت.به طوریکه بیشترین شدت رنگ قرمز در ماست همزده حاوی ۵% عصاره زرشک در روز صفر مشاهده گردید، که افزایش رنگ بیانگر قدرت رنگ دهی و پایداری زیاد آنتوسیانیندر ماست طعم دار طی دوره نگهداری است. و بیشترین شدت رنگ زرد در ماست قالبی حاوی ۵% عصاره زرشک در روز هفتم مشاهده شد. اطلاعات حاصل از این تحقیق می تواند برای تولید کنندگان ماست در جهت تولید محصولات جدید و متنوع مفید باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.