مقاله بررسی ترکیبات عمده و برخی از خصوصیات کیفی نمونه های تجاری پشمک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ترکیبات عمده و برخی از خصوصیات کیفی نمونه های تجاری پشمک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترکیبات عمده و برخی از خصوصیات کیفی نمونه های تجاری پشمک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیبات عمده و برخی از خصوصیات کیفی نمونه های تجاری پشمک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترکیبات عمده و برخی از خصوصیات کیفی نمونه های تجاری پشمک :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
پشمک از جمله فرآورده قنادی می باشد که از مخلوط کردن شکر، آرد گندم، روغن نباتی خوراکی و آب همراه با مواد افزودنی مجاز تهیه گردیده و عرضه می شود از مواد افزودنی مجاز متداول با توجه به نوع پشمک، رنگهای طبیعی و طعم دهنده های مجاز را می توان نام برد.این فراورده در کشور های مختلف در مراسم و جشن ها به عنوان دسر و یک میان وعده غذایی مصرف می شود .این محصول در ایران به دو شکل سنتی در حاشیه خیابان و پارک ها و یا به صورت صنعتی در بسته بندی عرضه می گردد. هدف از انجام این پژوهش بررسی برخی شاخص های مهم (در صد ترکیبات عمده تشکیل دهنده ،میزان پراکسید و pH) پشمک بسته بندی شده می باشد. نتایج آزمون بر روی ۴ نمونه از این فراورده با نام تجاری متفاوت نشان داد که نمونه ها به صورت میانگین حاوی ۷ درصد وزنی رطوبت ، ۶۶/۵ درصدوزنی قند بر حسب ساکارز ، ۶/۲ درصد وزنی چربی ، ۱۲/۷ درصد قند های احیا کننده برحسب دکستروز، ۰/۵۲ درصد وزنی خاکستر سولفاته و ۰/۰۳۲ درصد وزنی خاکستر نامحلول در اسید می باشند. میانگین پراکسید نمونه ها ۲ و pH نمونه ها بین ۵/۵ تا ۶/۵ اندازه گیری شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.