مقاله بسته بندی فعال: رهیافتی نو در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بسته بندی فعال: رهیافتی نو در صنایع غذایی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بسته بندی فعال: رهیافتی نو در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بسته بندی فعال: رهیافتی نو در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بسته بندی فعال: رهیافتی نو در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
بسته بندی به عنوان روشی برای حفاظت مواد غذایی از میکروارگانیسمهای عامل فساد، اکسیژن، حرارت و نور توسعه یافته است. در چند دهه اخیر پیشرفتهایی در زمینه افزایش ماندگاری مواد غذایی به کمک کنترل واکنشهای آنزیمی، میکروبی و بیوشیمیایی درون محیط بسته بندی از طریق حذف اکسیژن، جلوگیری از نفوذ رطوبت و نور صورت گرفته است. بسته بندی فعال از مفاهیم جدید در بسته بندی مواد غذایی در پاسخ به درخواستهای مصرف کنندگان و گرایشات بازار توسعه یافته است. تکنولوژیهای جدید در بسته بندی مواد غذایی در راستای تولید صنعتی محصولات غذایی محافظت شده با روشهای ملایمتر، تازه، لذیذ و راحت با عمر انباری زیاد و کیفیت کنترل شده توسعه مییابند. در دهه های اخیر یکی از ابداعات در زمینه بسته بندی مواد غذایی بسته بندیهای فعال و هوشمند است که بر پایه واکنشهای متقابل آزادانه با غذا و محیط غذا پایه گذاری شده که به کیفیت خوب، سالم، بیخطر و به کاهش آلودگی و مشکلات زیست محیطی میپردازد. از سیستمهای مهم بسته بندی فعال میتوان به سیستمهایی نظیر جاذبهای اکسیژن، رطوبت، دی اکسید کربن، اتیلن و منتشر کننده های دی اکسید کربن و اتانول اشاره کرد. سیستمهای منتشرکننده و جاذب طعم، نشانگرهای دما-زمان و فیلمهای حاوی مواد ضدمیکروبی نیز از انواع دیگر این سیستمها هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.