مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آمیلوگرافی برخی از آردهای تولیدی کارخانجات استان خراسان رضوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آمیلوگرافی برخی از آردهای تولیدی کارخانجات استان خراسان رضوی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آمیلوگرافی برخی از آردهای تولیدی کارخانجات استان خراسان رضوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آمیلوگرافی برخی از آردهای تولیدی کارخانجات استان خراسان رضوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آمیلوگرافی برخی از آردهای تولیدی کارخانجات استان خراسان رضوی :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
آرد گندم در دنیا و بخصوص در ایران به عنوان پرمصرف ترین آرد در تهیه نان استفاده می شود و سالانه مقادیر زیادی از این محصول توسط کارخانجات مختلف به بازار مصرف ایران ارائه می گردد. لذا بررسی کیفیت آردهای تولیدی از اهمیت بالایی برخوردار است. در این تحقیق، آرد تولیدی از چهار کارخانه در استان خراسان رضوی جمع آوری شد. سپس آزمون های فریکوشیمیایی و آمیلوگرافی روی این آردها انجام شد. نتایج نشان داد که آرد سبزوار بالاترین میزان پروتئین و خاکستر را با مقادیر ۹/۸۹% و ۱/۳۵% داشت و آرد مشهد از نظر عدد زلنی و رطوبت ۲۲/۸۷ و ۱۲/۲۳% بود. از نظر گلوتن، اسیدیته و نشاسته آرد تربت به ترتیب با مقادیر ۲۷/۴۳%، ۳/۱۳% و ۰/۶۲% بالاترین میزان را داشتند (۰/۰۵>p). همچنین نتایج آزمون آمیلوگراف نشان داد که آرد نیشابور بیشترین دمای ژلاتینه شدن و آرد سبزوار کمترین دمای ژلاتینه شدن را داشت اما بین آرد های مذکور تفاوت معنی داری وجود نداشت (۰/۰۵<p).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.