مقاله بررسی خصوصیات کیفی کروسانت حاوی پنیرآنالوگ و بیومس به عنوان یک میان وعده مغذی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خصوصیات کیفی کروسانت حاوی پنیرآنالوگ و بیومس به عنوان یک میان وعده مغذی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات کیفی کروسانت حاوی پنیرآنالوگ و بیومس به عنوان یک میان وعده مغذی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات کیفی کروسانت حاوی پنیرآنالوگ و بیومس به عنوان یک میان وعده مغذی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات کیفی کروسانت حاوی پنیرآنالوگ و بیومس به عنوان یک میان وعده مغذی :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
ایجاد یک میان وعده مناسب برای کودکان بویژه در مدارس می تواند با ثابت نگه داشتن قند خون در مقدار متعادل باعث بهبود عملکرد مغزو افزایش قدرت یادگیری کودکان شود و مصرف این میان وعده به دلیل داشتن بیومسی از ریز جلبک ها کهمنابع بسیار خوبی از اسید های چرب چند غیر اشباع، پیگمان ها ، ویتامین ها و پروتئین ها می باشد توصیه می شود به طوری که میزان پروتین در این میان وعده در حد پروتین گوشت و سویا و یا حتی بالاتر از آن می باشد. به دلیل وجود بیومس در اینمیان وعده می تواند برای سالمندان بسیار مفید باشد، چرا که به کاهش فشارخون که یکی از شایع ترین بیماری های دوران سالمندی است، کمک می کند. ترکیب دیگر در این میان وعده پنیر آنالوگ می باشد که به دلیل قیمت بالای پنیرهای معمولیجایگزین آن شده است و به دلیل اینکه در این نوع از پنیر چربی اشباع با چربی های غیر اشباع جایگزین شده است، می تواند کاهش بیماری های قلبی و عروقی را در سالمندان بر عهده داشته باشد. نتایج آنالیز حسی نشان داد که اضافه کردن پنیرآنالوگ کیفیت حسی کروسانت و قابلیت پذیرش توسط کودکان را افزایش می دهد. علاوه بر مسائل تغذیه ای استفاده از ریز جلبک بر روی بافت کروسانت بررسی شد به طوری که پارامترهای کیفیت افزایش پیدا کرد، به عنوان مثال بیاتی به مقدار قابلتوجهی کاهش یافته و پارامترهای ارگانولپتیک بهبود پیدا کردند. همچنین به منظور ارتقاء زمان ماندگاری این میان وعده آزمون شمارش کپک و مخمر انجام شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.