مقاله مقایسه اثرگذاری باکتری های لاکتیکی و پروبیوتیک بر کاهش غلظت آفلاتوکسین M1 در دوغ بدون چربی و دوغ پروبیوتیک


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثرگذاری باکتری های لاکتیکی و پروبیوتیک بر کاهش غلظت آفلاتوکسین M1 در دوغ بدون چربی و دوغ پروبیوتیک دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثرگذاری باکتری های لاکتیکی و پروبیوتیک بر کاهش غلظت آفلاتوکسین M1 در دوغ بدون چربی و دوغ پروبیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثرگذاری باکتری های لاکتیکی و پروبیوتیک بر کاهش غلظت آفلاتوکسین M1 در دوغ بدون چربی و دوغ پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثرگذاری باکتری های لاکتیکی و پروبیوتیک بر کاهش غلظت آفلاتوکسین M1 در دوغ بدون چربی و دوغ پروبیوتیک :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
در این پژوهش اثر آغازگرهای لاکتیکی، لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس بر روی تغییرات غلظت آفلاتوکسین M1 که در دو غلظت ۰/۰۵ و ۰/۱ مایکروگرم بر لیتر که به طور مصنوعی به شیر بازساخته با ۱% چربی در دمای ۴۲ درجه سانتیگراد اضافه شده بود و در طی زمان تخمیر ماست و ۲۱ روی نگهداری دوغ در یخچال بررسی شذ. محاسبه غلظت آفلاتوکسین M1 به وسیله کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا مورد بررسی قرار گرفت. شاخص های غلظت آفلاتوکسین و تعداد باکتری ها اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که اغاز گرهای ماست تاثیر بسزایی در کاهش غلظت آفلاتوکسین داشتند. درصد کاهش غلظت آفلاتوکسین M1 در دوغ ۰/۰۵ بدون چربی مایکروگرم بر لیتر در انتهای زمان تخمیر ۲۱% و در دوغ پروبیوتیک ۲۳% و در انتهای روز ۲۱ روز نگهداری دوغ بدون چربی ۳۲% و دوغ پروبیوتیک ۳۵% بود و در دوغ بدون چربی ۰/۱ مایکروگرم بر لیتر در انتهای زمان تخمیر ۲۳% و در دوغ پروبیوتیک ۲۴% و در انتهای ۲۱ روز نگهداری دوغ بدون چربی ۳۴/۵% و در دوغ پروبیوتیک ۳۶/۸ % بود. در نمونه های که دارای غلظت آفلاتوکسین بیشتری بودند کاهش رشد استرپتوکوکوس ترموفیلوس را به طور معنی داری (۰/۰۱>P) شاهد بودیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.