مقاله بررسی خصوصیات لیپاز حاصل از آسپرژیلوس نایجر


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات لیپاز حاصل از آسپرژیلوس نایجر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات لیپاز حاصل از آسپرژیلوس نایجر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات لیپاز حاصل از آسپرژیلوس نایجر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات لیپاز حاصل از آسپرژیلوس نایجر :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
لیپازها دسته مهمی از آنزیم ها در صنایع غذایی با کاربردهای ویژه می باشند. در میان میکروارگانیسم های مختلف تولید کننده این آنزیم کپک آسپرژی لوس نایجر به دلیل ایمنی تولیدات آن در صنایع غذایی و دارویی از اهمیت زیادی برخوردار است. در این بررسی ۳ سویه مختلف آسپرژیلوس نایجر جهت تولید آنزیم لیپاز مورد بررسی قرار گرفت. شناسایی بهترین سویه به صورت کشت در پلیت حاوی آگار روغن زیتون / رودامین B و همچنین ارزیابی مستقیم محلول آنزیمی صورت گرفت و بهترین سویه جهت بهینه سازی شرایط تولید لیپاز انتخاب گردید. دو خصوصیت فعالیت و پایداری آنزیم در pH های مختلف و همچنین در دماهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت. این لیپاز دارای بیشترین فعالیت در ۷PH و پایداری آنزیم در شرایط اسیدی می باشد. فعالیت لیپاز در دمای حدود ۳۵ درجه سانتیگراد بهینه بود و پایداری آن در دماهای بالا کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.