مقاله مقایسه امکان اتصال آفلاتوکسین به باکتری های لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس در دوغ بدون چربی و دوغ با ۱ درصد چربی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه امکان اتصال آفلاتوکسین به باکتری های لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس در دوغ بدون چربی و دوغ با ۱ درصد چربی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه امکان اتصال آفلاتوکسین به باکتری های لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس در دوغ بدون چربی و دوغ با ۱ درصد چربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه امکان اتصال آفلاتوکسین به باکتری های لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس در دوغ بدون چربی و دوغ با ۱ درصد چربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه امکان اتصال آفلاتوکسین به باکتری های لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس و استرپتوکوکوس ترموفیلوس در دوغ بدون چربی و دوغ با ۱ درصد چربی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
هدف از این تحقیق دستیابی به روشی سالم و بدون ضرر جهت حذف سم آفلاتوکسین در فرآورده تخمیری شیر است که از نظر تغذیه (انسان) هیچگونه خطری نداشته باشد. مواد آزمایشی عبارت بودند از شیرخشک بدون چربی و بدون آفلاتوکسین ، شیر بازساخته با ۲% چربی(با افزودن خامه) و ۱۱/۵% ماده خشک تهیه شد و پس از هموژنیزاسیون در ۱۸۰ باد به صورت ۲ مرحله ای ، در دمای ۹۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه استریل، تا دمای ۴۲ درجه خنک و ۲% از استارترهای رایج ماست (Lactobacillus bulgaricus ، Streptococcus thermophile) استارتر بالک تهیه شده به نمونه اضافه شد. نمونه ها به سه قسمت تقسیم شد و یکی به عنوان شاهد (بدون آفلاتوکسین ) و به دو نمونه دیگر آفلاتوکسین با دو غلطت مختلف ۰/۵ و ۰/۱ MRL اضافه شد و برای انکوباسیون آماده شد. مدت زمان انکوباسیون تا رسیدن به اسیدیته ۱۲۰ درجه دورنیک ۶ ساعت بود و از لحظه صفر هر ۲ ساعت نمونه برداری های ۳ تایی شد. پس از تخمیر نمونه های ماست به نمونه های دوغ تبدیل شدند و به مدت ۲۱ روز در ۴ درجه سانتی گراد نگهداری گردید. هر هفته در زمان های مشخص نمونه برداری های ۳ تایی گرفته شد. نمونه برای انجام کشت های میکروبی در محیط کشت های MRS agar و M17 agar و همچنین تعیین غلظت آفلاتوکسین توسط دستگاه کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا انجام شد و نیز با همین شاریط ولی بدون اضافه کردن خامه نمونه هایی دقیقا مشابه تهیه گردید و نتایج مقایسه شد. نتایج این تحقیق حاکی از آن است که چربی با اثر روی دیواره لاکتوباسیلوس بولگاریکوس و افزایش رشد باکتری باعث کاهش بیشتر غلظت آفلاتوکسین در مقایسه با نمونه های بدون چربی به صورت معنی داری در زمان تخمیر شد. اما در زمان نگهداری این اختلاف معنی دار نبود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.