مقاله مکان یابی مراکز امدادی در راه ها با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی GIS (مطالعه موردی: چمن بید بجنورد)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مکان یابی مراکز امدادی در راه ها با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی GIS (مطالعه موردی: چمن بید بجنورد) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مکان یابی مراکز امدادی در راه ها با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی GIS (مطالعه موردی: چمن بید بجنورد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مکان یابی مراکز امدادی در راه ها با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی GIS (مطالعه موردی: چمن بید بجنورد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مکان یابی مراکز امدادی در راه ها با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی GIS (مطالعه موردی: چمن بید بجنورد) :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
آمار بالای حوادث و سوانح جاده ای و تلفات و خسارات ناشی از آن یکی از شاخص های توسعه نیافتگی کشور و یکی از علائموجود مشکل حمل و نقل کشور می باشد. یکی از وجوه مهم در تصمیم گیری های مرتبط با مدیریت بحران در راه ها، مکان و نحوهتأثیر و توزیع آسیب پذیری در مقابل وقوع بحران می باشد. این مهم سبب گردیده است که سیستم هوای اطلاعات مکانی بهعنوان علم و فن آوری مهمی جهت لحاظ نمودن فاکتورهای مکانی در تصمیم گیری، به خدمت گرفته شود. نقش اصلیسیستم های اطلاعات مکانی در این حوزه ایجاد محیطی یکپارچه و شبیه سازی شده از دنیای واقعی است که امکان تصویر وتلفیق انواع مختلف پارامترهای موثر را فراهم می نماید. در این پایان نامه کوشش شده است مکانیابی اماکن امداد جاد های در مسیر چمن بید تا بجنورد با استفاده از GIS، بهترین موقعیت های احداث مراکز امداد جاده ای یافت شود، در مسیر مورد مطالعه سه پایگاه امداد جاده ای وجود دارد: ۱- پایگاه چمن بید ۲- پایگاه بدرانلو ۳- پایگاه کشانک که همگی بر اساس آمار تصوادفات و مراکز تفریحی ایجاد شده است حال کوشش کردیم با تحقیقات میدانی- گزارشات و آمار تصادفات، مطالعه مکانهای سیل خیوز و زلزله خیز، مراکز تفریحی، نرخ تردد با جمع آوری کلیه اطلاعات و وزن دهی آنها، لایه های اطلاعاتی و نقشه های فاکتور فازی، با استفاده از روش تطبیقی به شیوه منطق استقرایی به مطالعه مکان یابی پهنه مراکز امدادی پرداخته شد. همچنین از مدل تحلیل سلسله مراتبی (AHP) رسم اطلاعات جغرافیایی و نرم افزارهای Arcview و ArcGIS برای دستیابی به نتیجه مطلوب استفاده گردید. در نهایت مکان یابی انچه انجام گردید و مورد جهت مکانی امداد جاده ای پیشنهاد گردید، سه مورد قدیم که بر اساس آمار تصادفات تعیین و ساخته شده بودند چون گزینه آمار تصادفات از وزن بالایی برخوردار است مکان مناسب شناخته شده و سه مورد گردنه امین ا; ، دوراهی سد شیرین دره وتفریگاه جوزک اضافه گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.