مقاله ارزیابی رهیافت میانگین گیری جزئی معادلات ناویر- استوکس (پنس) درشبیه سازی جریان آشفته حول یک پره توربین گاز


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی رهیافت میانگین گیری جزئی معادلات ناویر- استوکس (پنس) درشبیه سازی جریان آشفته حول یک پره توربین گاز دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی رهیافت میانگین گیری جزئی معادلات ناویر- استوکس (پنس) درشبیه سازی جریان آشفته حول یک پره توربین گاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی رهیافت میانگین گیری جزئی معادلات ناویر- استوکس (پنس) درشبیه سازی جریان آشفته حول یک پره توربین گاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی رهیافت میانگین گیری جزئی معادلات ناویر- استوکس (پنس) درشبیه سازی جریان آشفته حول یک پره توربین گاز :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
در این پژوهش به مطالعه عددی جریان آشفته حول یک پره توربین گاز با استفاده از رهیافت میانگین گیری جزئی از معادلات ناویر استوکس (پنس) که یکی از موفق ترین رهیافت های شبیه سازی گردابه های بسیار بزرگ (وی – ال – ای – اس) در جریانهای آشفته می باشد، پرداخته شده است. جهت بررسی دقیق جریان، مدل سازی به صورت سه بعدی حول هندسه پره توربین گاز (ایرفویل) انجام شده و دمای سیال ورودی و دمای سطح پره به ترتیب ۵/۴۰۹ درجه سانتیگراد و ۷/۲۹۷ درجه سانتیگراد در نظر گرفته شده است. عدد رینولدز جریان ورودی ۱۰۵ X 42/8 می باشد. جریان ورودی به صورت کاملا آشفته میباشد و شدت توربلانسی آن ۰۵۲/۰ تنظیم شده و ضمنا از اثرات جریان های ثانویه در بالا و پایین پره چشم پوشی شده است. برای حل عددی معادلات از نرم افزار فلوئنت استفاده شده و معادلات میانگین گیری شده جزئی ناویر-استوکس با استفاده یو – دی – اف به نرم افزار فلوئنت اعمال شده است. نتایج بدست آمده از روش پنس با نتایج تجربی موجود و نتایج عددی روش های دو معادله ای k- SST،k- و k- مقایسه شده که نشان میدهد روش پنس تطابق قابل قبولی با نتایج تجربی داشته و همچنین نسبت به روش های k- و k- دقیق تر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.