مقاله تاثیر فرآیند حرارتی بر لیکوپن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر فرآیند حرارتی بر لیکوپن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر فرآیند حرارتی بر لیکوپن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر فرآیند حرارتی بر لیکوپن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر فرآیند حرارتی بر لیکوپن :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
لیکوپن کاروتنوئید محلول در چربی و پیش ماده بتا – کاروتن بدون فعالیت پروویتامین آمی باشد. لیکوپن به واسطه خاصیت آنتی اکسیدانی در مقابل گروه وسیعی از سرطان ها و بیماری های قلبی -عروقی عمل می کند. کاروتنوئیدها به قرار طور وسیعی در داروسازی، مکملهای غذایی به عنوان رنگزاها و آنتی اکسیدانها مورد استفاده می گیرندلیکوپن به طور طبیعی به شکل ایزومری ترانس می باشد ولی در اثر نور، حرارت، واکنشهای شیمیایی و فراوریهای مختلف غذایی اشکال مختلف تبدیل می شود. .اکسیداسیون و ایزومریزاسیون دلایل اصلی افت لیکوپن طی فرآوری گوجه فرنگی می باشند. در این مطالعه به تاثیر حرارتی بر مقدار لیکوپن و تاثیرات نور و اکسیژن بر روی فرآوری پودری لیکوپن در هفته های متوالی مورد برسی قرار گرفته شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.