مقاله تاثیر فرآیند حرارتی بر لیکوپن


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر فرآیند حرارتی بر لیکوپن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر فرآیند حرارتی بر لیکوپن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر فرآیند حرارتی بر لیکوپن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر فرآیند حرارتی بر لیکوپن :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
لیکوپن کاروتنوئید محلول در چربی و پیش ماده بتا – کاروتن بدون فعالیت پروویتامین آمی باشد. لیکوپن به واسطه خاصیت آنتی اکسیدانی در مقابل گروه وسیعی از سرطان ها و بیماری های قلبی -عروقی عمل می کند. کاروتنوئیدها به قرار طور وسیعی در داروسازی، مکملهای غذایی به عنوان رنگزاها و آنتی اکسیدانها مورد استفاده می گیرندلیکوپن به طور طبیعی به شکل ایزومری ترانس می باشد ولی در اثر نور، حرارت، واکنشهای شیمیایی و فراوریهای مختلف غذایی اشکال مختلف تبدیل می شود. .اکسیداسیون و ایزومریزاسیون دلایل اصلی افت لیکوپن طی فرآوری گوجه فرنگی می باشند. در این مطالعه به تاثیر حرارتی بر مقدار لیکوپن و تاثیرات نور و اکسیژن بر روی فرآوری پودری لیکوپن در هفته های متوالی مورد برسی قرار گرفته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.