مقاله تاثیر میدان الکتریکی پالسی برغیرفعال کردن اسپور باسیلوسها (PEF)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر میدان الکتریکی پالسی برغیرفعال کردن اسپور باسیلوسها (PEF) دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر میدان الکتریکی پالسی برغیرفعال کردن اسپور باسیلوسها (PEF)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر میدان الکتریکی پالسی برغیرفعال کردن اسپور باسیلوسها (PEF)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر میدان الکتریکی پالسی برغیرفعال کردن اسپور باسیلوسها (PEF) :

تعداد صفحات:۲۷
چکیده:
هدف: در این مقاله به تاثیر هم افزایی عواملی مانند الکل – PH و دما با PEF در غیر فعال کردن اسپور باسیلوس ها پرداخته شده است. روش پژوهش: میدان الکتریکی پالسی فرآیندی است که در حرارت معمولی در مدت زمان کمتر از ۱ ثانیه اعمال می شود و سبب به حداقل رساندن میزان از دست رفتن انرژی و ارزش تغذیه ای موادغذایی می شود-مکانیزم اصلی خاصیت ضد میکروبی آن با تخریب غشا میکروارگانیسم ها قابل توضیح است.از آنجا که برخی گونه های باسیلوس با رشد در محیط های غذایی (خصوصا کنسرو) باعث ایجاد مسمومیت های غذایی می گردند؛ لذا در این مقاله ؛مروری بر بررسی فرآیند میدان الکتریکی پالسی بر غیر فعال کردن اسپور باسیتوس خواهیم داشت که در آن اطلاعاتی درباره ی تاثیر پارامترهای الکل – PH و دما گردآوری و مقایسه شده است. نتیجه گیری کلی: در PH اسیدی انرژی کمتری نسبت به PH خنثی برای غیرفعال کردن اسپورها لازم است.در شیر در دماهای ۴۰ تا ۵۰ درجه ؛ افزایش نرخ نابودی اسپورها ؛اما در ۶۵ درجه به بالا افزایش اندک کاهش اسپورها مشاهده شده است. در PH 5/5 با حضور اتانول افزایش شدید نابودی اسپورها مشاهده شده ؛در حالیکه در PH 6 و در حضور اتانول؛ با اعمال میدان الکتریکی پالسی ؛اسپورها مقاومت بالاتری نشان داده اند.نتایج نشان داد که غیر فعال سازی اسپور باسیلوس ها توسط فرآیند PEF در ترکیب با انرژی حرارتی موفقیت آمیز بوده است و تغییرات نامطلوب و ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی مواد غذایی را به حداقل می رساند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.