مقاله رعایت استانداردها در زنجیره تولید نگهداری و توزیع به منظور پایداری و افزایش کیفیت تخم مرغ خوراکی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رعایت استانداردها در زنجیره تولید نگهداری و توزیع به منظور پایداری و افزایش کیفیت تخم مرغ خوراکی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رعایت استانداردها در زنجیره تولید نگهداری و توزیع به منظور پایداری و افزایش کیفیت تخم مرغ خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رعایت استانداردها در زنجیره تولید نگهداری و توزیع به منظور پایداری و افزایش کیفیت تخم مرغ خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رعایت استانداردها در زنجیره تولید نگهداری و توزیع به منظور پایداری و افزایش کیفیت تخم مرغ خوراکی :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
تخم مرغ یکی از پر مصرف ترین در بین جوامع بشری محسوب می گردد. در حال حاضر تولید کنندگان این محصول رقابت بسیاری در تصاحب بازار های مصرف حتی در سطح بین المللی دارند در این میان کیفیت محصول ارائه شده دارای اهمیت به سزایی بوده و جود هرگونه اختلال در تخم مرغ به سرعت مورد توجه معرف کننده واقع می گردد. در برخی موارد کیفیت پایین تخم مرغ های تولیدی در ایران سبب گردیده است که قیمت طیور ایران مشکلات عمده ای سر راه بازاریابی ، فروش و صادرات این محصول داشته باشد. فساد تخم مرغ ، بد شکلی ها ، تغییرات رنگ و بسیاری از نا هنجاری های دیگر، عمده ترین نگرانی تولید کنندگان تجاری می باشد. بنابراین ضروری است برنامه های مختلفی از سوی سازمانهای نظارتی و تولید کنندگان تخم مرغ در راستای افزایش کیفیت این محصول اجرا می گردد. از جمله این برنامه ها ، اصلاح روشها ی جمع آوری ، انبار داری و بسته بندی ، استفاده از مکمل های طبیعی با منشا گیاهی در جیره طیور ، کاهش بار میکروبی در محل های تولید و نگهداری ، اطلاع رسانی شفاف و افزایش آگاهی مرغداران از اثرات سوء داروها برکیفیت تخم مرغ وهمچنین استقرار ناظرهای دولتی در مراکز تولید و عرضه محصول می باشد. در مقاله حاضر به طور مبسوط نقش رعایت استانداردهای مدیریتی ، پرورشی ، تغذیه ای ، نظارتی در ارتقاء کیفیت تخم مرغ خوراکی مورد بحث قرار خواهد گرفت. به علاوه راهکارهای مناسب جهت افزایش پایداری و ارتقاء ایمنی غذایی این محصول در کشور ارائه خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.