مقاله کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی برای بررسی کیفیت مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی برای بررسی کیفیت مواد غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی برای بررسی کیفیت مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی برای بررسی کیفیت مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی برای بررسی کیفیت مواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
هدف: هدف از این تحقیق بررسی کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی در ارزیابی کیفیت غذا می باشد. شبکه ی عصبی یک تکنیک پردازش اطلاعات مبتنی بر روش سیستم های عصبی بیولوژیکی مانند مغز است. مفهوم بنیادی شبکه های عصبی، ساختار سیستم پردازش اطلاعات است که از تعداد زیادی واحدهای پردازشی (نورون ) مرتبط با شبکه ها تشکیل شده اند. روش پژوهش: در این تحقیق کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی در صنعت غذا و در مواردی چون خشک کردن محصولات مختلف، پیشگویی مقادیر انتقال جرم و تغییرات رنگ و کیفیت محصولات غذایی در طی نگهداری، مدل سازی انتقال جرم در طی آبگیری اسمزی، پیش بینی تغییرات خواص فیزیکو شیمیایی محصولات مختلف طی فراوری و تخمین محتوای رطوبتی و سایر ترکیبات مواد غذایی مورد بررسی قرار می گیرد.نتیجه گیری کلی: امروزه افزایش جمعیت و محدودیت منابع طبیعی باعث ایجاد یک مشکل جهانی به نام بحران غذا شده است. تولید و فراوری محصولات کشاورزی با روش های سنتی بازدهی کمی دارد و مقرون به صرفه نیست. بنابراین استفاده از فناوریهای نوین در تولید و فراوری مواد غذایی امری اجتناب ناپذیر است. استفاده از شبکه های عصبی برای پیش بینی کیفیت و ماندگاری مواد غذایی ابزاری مفید برای کاهش هزینه های مربوط به این بخش می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.