تحقیق طبقه بندی روغنهای صنعتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق طبقه بندی روغنهای صنعتی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق طبقه بندی روغنهای صنعتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق طبقه بندی روغنهای صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق طبقه بندی روغنهای صنعتی :

طبقه بندی اسیدهای چرب
به طور کلی اسیدهای چرب را به ۲ دسته تقسیم می کنند:
۱-اسیدهای چرب اشباع (بدون پیوند دوگانه)
۲-اسیدهای چرب غیر اشباع(دارای پیوند دوگانه)
اسید چرب غیر اشباع (UFA) Unsaturuted fatly acids
میزان این اسید چرب در حیوانات بیشتر از نباتات است. اسیدهای چرب اشباع یا زنجیره کوتاه و متوسط در چربی دیده می شوند.
این نوع اسیدهای چرب به ۳ دسته تقسیم می شوند که دو دسته اول را تحت عنوان اسیدهای چرب طبیعی و دسته سوم را تحت عنوان اسیدهای چرب غیر طبیعی نام دارد.
الف: اسیدهای چرب غیر اشباع با یک پیوند دوگانه(MUFA)
Mono unsaturated fatly acids
مهمترین اسیدهای چرب این گروه اسید اولئیک(۹-N) 18:1 می باشد.
ب:اسیدهای چرب غیر اشباع با چند پیوند دوگانه (puFA)
Poly unsaturated fatly acids
مهمترین این اسیدهای چرب در روغنهای نباتی، اسید لینولنیک (۹-N)18:2، اسید لینولئینک (۳-N) 18:3 (اسیدهای چرب ضروری) می باشند. از دیگر اسیدهای چرب می توان به اسید آراشیدونیک و Eicosa pentenioc (EPA) و (DHA) Docosa Hexaneoia Acid اشاره نمود.
ج)اسیدهتی چرب غیر طبیعی
این اسیدهای چرب بعنوان ایزومر ترانس در روغنهای هیدروژنه زیاد می باشد مهمترین این اسیدهای چرب اسید الائیدیک را می توان نام برد که ایزومر ترانس اسید اولئیک می باشد که حدود ۵% روغن هیدروژنه شده از آن تشکیل می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.