مقاله کاربرد تحلیلی رگرسیون خطی ساده در مطالعات اکولوژی جنگل (مطالعه موردی: رابطه بین رویه زمینی و تاج پوشش درختی گونه بلوط ایرانی در آبسرده چهارمحال و بختیاری)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد تحلیلی رگرسیون خطی ساده در مطالعات اکولوژی جنگل (مطالعه موردی: رابطه بین رویه زمینی و تاج پوشش درختی گونه بلوط ایرانی در آبسرده چهارمحال و بختیاری) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد تحلیلی رگرسیون خطی ساده در مطالعات اکولوژی جنگل (مطالعه موردی: رابطه بین رویه زمینی و تاج پوشش درختی گونه بلوط ایرانی در آبسرده چهارمحال و بختیاری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد تحلیلی رگرسیون خطی ساده در مطالعات اکولوژی جنگل (مطالعه موردی: رابطه بین رویه زمینی و تاج پوشش درختی گونه بلوط ایرانی در آبسرده چهارمحال و بختیاری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد تحلیلی رگرسیون خطی ساده در مطالعات اکولوژی جنگل (مطالعه موردی: رابطه بین رویه زمینی و تاج پوشش درختی گونه بلوط ایرانی در آبسرده چهارمحال و بختیاری) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
در آمار تکنیک های تک متغیره زیادی برای تحلیل داده ها وجود دارد. اما در هیچکدام از آنها اثرات دیگر متغیرها در تحلیل در نظر گرفته نمی شود. در چنین شرایطی از مدل های رگرسیونی استفاده می شود. در مطالعه ارتباط خطی بین دو یا چند متغیر ، رگرسیون خطی وسیع ترین مدل مورد استفاده است. برای قابل اعتماد ساختن نتایج ارتباط بین دو متغیر و یافتن مدل صحیح رگرسیونی فرضیه های رگرسیون خطی بایستی به طور دقیق در نظر گرفته شود. عدم در نظر گرفتن فرضیه های رگرسیون مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد. هدف این تحقق ارائه روش صحیح ساخت مدل، انتخاب مدل و اعتباریابی برای یک مدل رگرسیون خطی ساده با تاکید بر فرضیه های آن است. در این مقاله بررسی فرضیات رگرسیون، به خصوص در مطالعات اکولوژی جنگل، مورد تاکید است. چراکه در مطالعات اکولوژی از آزمون های رگرسیونی استفاده وسیعی می شود و بنابراین صحت نتایج به دست امده کاملا مورد نیاز است. مهمترین اثر نقض فرض هاف ایجاد اریب در برآورد واریانس، ایجاد اریب در برآورد ضرائب رگرسیون، ایجاد اریب در ضریب تعیین، ایجاد اریب در آزمون های فرض و برآورد فاصله ای است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.