مقاله شناسایی و اولویت بندی عوامل مؤثر بر عدم استفاده از کمربند ایمنی در وسایل نقلیه عمومی برون شهری (مطالعه موردی: استان مرکزی-قم-لرستان)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی و اولویت بندی عوامل مؤثر بر عدم استفاده از کمربند ایمنی در وسایل نقلیه عمومی برون شهری (مطالعه موردی: استان مرکزی-قم-لرستان) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی و اولویت بندی عوامل مؤثر بر عدم استفاده از کمربند ایمنی در وسایل نقلیه عمومی برون شهری (مطالعه موردی: استان مرکزی-قم-لرستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی و اولویت بندی عوامل مؤثر بر عدم استفاده از کمربند ایمنی در وسایل نقلیه عمومی برون شهری (مطالعه موردی: استان مرکزی-قم-لرستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی و اولویت بندی عوامل مؤثر بر عدم استفاده از کمربند ایمنی در وسایل نقلیه عمومی برون شهری (مطالعه موردی: استان مرکزی-قم-لرستان) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
بستن کمربند ایمنی یک ضرورت انکارناپذیر است زیرا طبق آمار موجود در برخی از کشورها از ۱۰۰ هزار وسیله نقلیه ۳۴۰راننده یا سرنشین زندگی خود را از دست میدهند. علت اصلی مرگ دریک سانحه رانندگی به بیرون پرت شدن رانندهیاسرنشینان خودرو است که در این صورت احتمال مرگ به شدت افزایش می یابد. از اینرو عدم استفاده از کمربند ایمنی بهعنوان یکی از چالشهای بسیار مهم در مباحث ایمن و ترافیکی مطرح است. این امر در خصوص وسایل نقلیه عمومی برون شهرینظیر اتوبوسها از اهمیت دوچندانی برخودار است. چرا که در صورت بروز حادثه، تعداد سرنشینان زیاد این وسایل موجبافزایش تلفات میگردد. از اینرو در مقاله جاری عوامل مؤثر بر کاهش انگیزش استفاده از کمربند ایمنی در اتوبوسهای برون شهریمورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است. روش تحقیق نیز مشتمل بر مطالعه آماری بر روی مطالعه موردی و پرسشگری از جامعهآماری حدود ۴۰۰ نفری در استانهای مرکزی، قم و لرستان می باشد. نتابج حاکی از این است که صعوبت بستن کمربند ایمنی با%۲۵ در مرتبه اول و اطمینان از مهارت راننده با ۲% در مرتبه آخر قرار دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.