مقاله مروری بر غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی در صنایع غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
متخصصان تغذیه و صنایع غذایی ، در پی تولید محصولاتی می باشند که علاوه بر خصوصیات حسی و ظاهری مطلوب ، دارای خواص تغذیه ای خاص نیز باشند. غنی سازی عبارتست از افزودن یک یا چند ماده مغذی به غذای مصرفی متداول که توسط افراد جامعه هدف مورد مصرف قرار می گیرد. هدف اصلی غنی سازی ، رساندن یک یا چند ماده مغذی به طور دائم و به میزان معین به افراد جامعه ای است که در معرض کمبود این مواد قرار دارند. غنی سازی باید منطبق با سیاست های غذایی و بر اساس تصحیح مشکلات تغذیه ای خاص جامعه هدف و الگوی مصرف هر منطقه صورت گیرد. مواد مغذی باید با توجه به امکان وجود طبیعی آنها در منابع غذایی دیگر در مقادیری به غذا های حامل اضافه شوند که منجر به بیش دریافت یا در یافت نامعلوم نگردد. انتخاب غذای حامل باید بر اساس میزان مصرف در جامعه و با در نطر گرفتن محدودیت های فنی باشد و همچنین افزودن ماده مغذی به ماده غذایی به نحوی باشد که موجب اختلال در متابولیسم سایر مواد مغذی و بروز عوراض جانبی نشود. افزودن مواد مغذی به فراورده نباید تغییر غیر قابل پذیرش در خصوصیات حسی مواد غذایی و شیوه های فراوری ایجاد کند. همچنین افزودن مواد مغذی نباید دوره ماندگاری محصول را کاهش دهد. هدف اصلی غنی سازی، رساندن یک یا چند ماده مغذی به طور دائم و به میزان معین به افراد جامعه ای است که در معرض کمبود این مواد قرار دارند. غنی سازی باید منطبق با سیاست های غذایی و بر اساس تصحیح مشکلات تغذیه ای خاص جامعه هدف و الگوی مصرف هر منطقه صورت گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.