مقاله تصفیه پساب آب پنیر با استفاده از غشای ترکیبی کربن فعال در بیوراکتور غشایی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تصفیه پساب آب پنیر با استفاده از غشای ترکیبی کربن فعال در بیوراکتور غشایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تصفیه پساب آب پنیر با استفاده از غشای ترکیبی کربن فعال در بیوراکتور غشایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تصفیه پساب آب پنیر با استفاده از غشای ترکیبی کربن فعال در بیوراکتور غشایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تصفیه پساب آب پنیر با استفاده از غشای ترکیبی کربن فعال در بیوراکتور غشایی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
آب پنیر رقیق شده با اکسیژن مورد نیاز شیمیایی (COD) ppm 6000-5500 به عنوان پساب آب پنیر، توسط بیوراکتور غشایی تصفیه گردید. در این پژوهش از دو نوع غشا جهت جداسازی نهایی استفاده شده است. غشای ساده شار آب مقطر کمتری نسبت به غشای ترکیبی با کربن فعال دارد. هر دو غشا شار پساب تقریباً برابری دارند و نسبت برگشت شار برای غشای ساده ۹۴/% و برای غشای ترکیبی با کربن فعال ۹۰% بوده است. میزان پس زنی غشای ترکیبی برای مواد آلی طبیعی NOM 51% و برای غشای ساده ۱۹% بوده است. با به کارگیری غشای ترکیبی با کربن فعال در بیوراکتور غشایی کاهش ۸۸% در COD حاصل شد و میزان COD از ppm 4584 به ppm 550 تقلیل یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.