مقاله ارائه روشی برای استخراج روغن هسته انگور و بررسی ترکیب درصد اسیدهای چرب موجود در آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارائه روشی برای استخراج روغن هسته انگور و بررسی ترکیب درصد اسیدهای چرب موجود در آن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارائه روشی برای استخراج روغن هسته انگور و بررسی ترکیب درصد اسیدهای چرب موجود در آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارائه روشی برای استخراج روغن هسته انگور و بررسی ترکیب درصد اسیدهای چرب موجود در آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارائه روشی برای استخراج روغن هسته انگور و بررسی ترکیب درصد اسیدهای چرب موجود در آن :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این بررسی روغن هسته انگور سفید را به روش سوکسوله استخراج کرده و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن استخراج شده مانند نوع و درصد چربی های اشباع شده و غیر اشباع مورد بررسی قرار گرفته است، که برای این منظور استر اسیدهای چرب نمونه های مورد نظر تهیه و با استفاده از دستگاه کروماتوگرام گازی (GC) داده های مورد نیاز بدست آمد. که در نتیجه مشخص شد که اسید چرب غالب در هسته انگور لینوئیک اسید و سپس اولئیک اسید است که به دلیل دارا بودن قابلیت تحمل گرمای بالا، این روغن را برای استفاده در سر کردن مواد غذایی در درجه حرارت بالا مناسب می کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.