مقاله ارائه روشی برای استخراج روغن هسته انگور و بررسی ترکیب درصد اسیدهای چرب موجود در آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارائه روشی برای استخراج روغن هسته انگور و بررسی ترکیب درصد اسیدهای چرب موجود در آن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارائه روشی برای استخراج روغن هسته انگور و بررسی ترکیب درصد اسیدهای چرب موجود در آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارائه روشی برای استخراج روغن هسته انگور و بررسی ترکیب درصد اسیدهای چرب موجود در آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارائه روشی برای استخراج روغن هسته انگور و بررسی ترکیب درصد اسیدهای چرب موجود در آن :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این بررسی روغن هسته انگور سفید را به روش سوکسوله استخراج کرده و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن استخراج شده مانند نوع و درصد چربی های اشباع شده و غیر اشباع مورد بررسی قرار گرفته است، که برای این منظور استر اسیدهای چرب نمونه های مورد نظر تهیه و با استفاده از دستگاه کروماتوگرام گازی (GC) داده های مورد نیاز بدست آمد. که در نتیجه مشخص شد که اسید چرب غالب در هسته انگور لینوئیک اسید و سپس اولئیک اسید است که به دلیل دارا بودن قابلیت تحمل گرمای بالا، این روغن را برای استفاده در سر کردن مواد غذایی در درجه حرارت بالا مناسب می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.