مقاله بررسی چگونگی تأثیر گذاری پلان معماری در تهویه طبیعی خانه های سنتی مازندران (نمونه مورد بررسی ایوان در خانه های قدیمی آمل)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی چگونگی تأثیر گذاری پلان معماری در تهویه طبیعی خانه های سنتی مازندران (نمونه مورد بررسی ایوان در خانه های قدیمی آمل) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی چگونگی تأثیر گذاری پلان معماری در تهویه طبیعی خانه های سنتی مازندران (نمونه مورد بررسی ایوان در خانه های قدیمی آمل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی چگونگی تأثیر گذاری پلان معماری در تهویه طبیعی خانه های سنتی مازندران (نمونه مورد بررسی ایوان در خانه های قدیمی آمل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی چگونگی تأثیر گذاری پلان معماری در تهویه طبیعی خانه های سنتی مازندران (نمونه مورد بررسی ایوان در خانه های قدیمی آمل) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
ایوان از عناصر تاریخی معماری ایران می باشد، که ابداعی مهم در معماری بومی تلقی می شود. این عنصر که با رویکرد اقلیمی طراحی گردیده است، به عنوان یک سیستم تهویه ای شناخته شده است و تهویه مطبوع را با بهره گیری از انرژی تجدید پذیر باد فراهم می آورد. این تحقیق با هدف بررسی ایوان در میان اقلیم های انجام گرفته و شهر آمل به عنوان شهر مطالعه موردی برگزیده شده است. ایوان ها در این شهر با فرم های متفاوتی دیده شده اند و این تحقیق نشان می دهد که ویژگی های شکلی آنها نقش مهمی در عملکردشان ایفا می کند. بر اساس پهنه بندی اقلیمی خرد اقلیم های منطقه شناسایی شده و رابطه معیارهای جهت گیری نسبت به باد و ابعاد و تناسبات ایوان مساحت نسبت به کل و مصالح و ابعاد و جای گیری پنجره در ایوان و رابطه فضای باز و بسته در خانه ها جمع آوری شده و سپس با میانگین های کیفی این نتایج بسط داده شده است. در این مقاله سعی شده است به بررسی تهویه طبیعی با تکیه بر ساختار ایوان در معماری خانه های شهر آمل بپردازد. این پژوهش معماری خانه های ملک، شفاهی، منوچهری و خانه مقیمی را مورد بررسی قرار داده و با تکیه بر ساختار معماری این بناها به اهمیت این فضاها در معماری سنتی مازندران می پردازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.