مقاله بررسی اثر ماده فعال سطحی SDS بر پایداری نانوذرات ساکارز


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ماده فعال سطحی SDS بر پایداری نانوذرات ساکارز دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ماده فعال سطحی SDS بر پایداری نانوذرات ساکارز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ماده فعال سطحی SDS بر پایداری نانوذرات ساکارز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ماده فعال سطحی SDS بر پایداری نانوذرات ساکارز :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
این مطالعه با هدف شناسایی تأثیر ماده فعال سطحی در زمان القا و پایداری نانوذرات ساکارز صورت گرفته است. با استفاده از کریستالیزاسیون القایی، زمان القا برای هسته زایی نانوذرات ساکارز در دمای ۲۵ درجه سانتیگراد و فوق اشباع های مختلف با استفاده از ضد حلال ترشری بوتانول در حضور ماده فعال سطحی سدیم دو دسیل سولفات (SDS) اندازه گیی شده است. همچنین هسته زایی اولیه که از نوع همگن می باشد با هسته زایی ثانویه مقایسه شد که هسته زایی اولیه بر ثانویه مقدم است. با استفاده از دستگاه TEM از نانوذره عکس گرفته شد که اندازه نانوذره حاصله نشانگر تولید نانوذره بود. از آنجائیکه داده های اندازه گیری شده زمان القاء طبق پیش بینی نظریه کلاسیک هسته زایی قرار دارند، کشش سطحی نانوذرات ساکارز در حضور ماده فعال سطحی SDS با استفاده از این نظریه محاسبه شد. همچنین نتایج نشان داد در حضور ماده فعال سطحی SDS با افزایش فوق اشباعی، زمان القا کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.