مقاله بررسی اسانس و اسید چرب در برگ کنگر گونه (.Gundelia tournefortii L)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اسانس و اسید چرب در برگ کنگر گونه (.Gundelia tournefortii L) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اسانس و اسید چرب در برگ کنگر گونه (.Gundelia tournefortii L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اسانس و اسید چرب در برگ کنگر گونه (.Gundelia tournefortii L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اسانس و اسید چرب در برگ کنگر گونه (.Gundelia tournefortii L) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
گیاه کنگر وحشی، با نام علمی Gundelia tournefortii متعلق به تیره آستراسه است. کنگر یک گیاه دارویی، بومی مناطق آسیایی، آسیای غربی، قبرس، مصر، ایران، اسرائیل، ترکیه، جمهوری آذربایجان، و ترکمنستان می باشد که از گل، برگ، دانه و ساقه آن به عنوان یک منبع غذایی مهم استفاده می شود. استفاده کنگر برای درمان اختلالات کبدی، سنگ کلیه، رماتیسم، نقرس و آسم و سرگیچه و یرقان و ; مفید است و کبد و کلیه و لوزالمعده را تقویت می کند. در ا ین پژوهش اسخراج اسانس از برگ های نمونه کنگر جمعیت بجنورد با استفاده از دستگاه کلونجر و حلال آب صورت گرفت و ا سانس حاصل از نظر کمی و کیفی با استفاده از کروماتوگرافی گازی با شناساگر طیف سنج جرمی مورد بررسی قرار گرفت. ۱۲/۴۳% از نمونه شامل ترکیباتی از گروه ترپن ها بودند، که در بین آنها فیتول با ۱۱/۷۷% بیشترین مقدار را داشت، این ترکیب با فرمول ملکولی C(20)H(40)O یک دی ترپن الکلی غیر حلقوی است که در تشکیل ویتامین K و E دخالت دارد. سایر ترکیبات نمونه شامل لیمونن (۰/۱۱%)؛ (۰/۸%)beta-ionon, (0/43%)beta-farnesene, (0/12%)beta-Damascenon, ، اسید لینولنیک (C 18:3) (33/42) بودند. روغن موجود در برگ کنگر نیز با استفاده از دستگاه سوکسله و حلال هگزان نرمال به میزان ۵% استخراج شد و سه اسید چرب ضروری از آن شناسایی شد که شامل اسیدهای چرب لینولنیک اسید (۳۰/۲۳ درصد)، لینولئیک اسید (۱۷/۸۰ درصد) و اولئیک اسید (۱۲/۳۳ درصد) بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.