مقاله میکرو کپسوله سازی روغن های دریایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله میکرو کپسوله سازی روغن های دریایی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله میکرو کپسوله سازی روغن های دریایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله میکرو کپسوله سازی روغن های دریایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله میکرو کپسوله سازی روغن های دریایی :
تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
گرایش مصرف کنندگان به سوی استفاده از غذاهای سالم در کشورهای توسعه یافته رو به رشد است. این غذاها شامل غذاهای تابعی هستند که دارای عناصری با خواص بهبهود سلاممتی می باشند. از روغن ماهی به عنوان یکی از غذاهای تابعی یاد می شود. اسید چرب امگا-۳ یک اسید چرب ضروری برای سلامتی انسان است که توسط خود بدن ساخته نمی شود، به همین دلیل امگا-۳ باید از طریق غذاها توسط بدن انسان دریافت گردد. همانطور که گفته شد روغن ماهی به عنوان یکی از غذاهای تابعی، منبع غنی از اسیدهای چرب امگا-۳ مانند EPA و DHA می باشد. حال میکروکپسوله کردن یکی از راه های بسیار خوب برای حذف طعم های نامطلوب و جلوگیری از اکسیداسیون روغن ماهی باشد. در این مقاله به معرفی و چگونگی استخراج روغن ماهی و چگونگی میکروکپسوله کردن آن پرداخته شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.