مقاله مقایسه مقدار ترسیب کربن و تثبیت نیتروژن خاک در توده های جنگلی دست کاشت (مطالعه موردی: طرح جنگلداری تیله کنار، سلمانشهر مازندران)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه مقدار ترسیب کربن و تثبیت نیتروژن خاک در توده های جنگلی دست کاشت (مطالعه موردی: طرح جنگلداری تیله کنار، سلمانشهر مازندران) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه مقدار ترسیب کربن و تثبیت نیتروژن خاک در توده های جنگلی دست کاشت (مطالعه موردی: طرح جنگلداری تیله کنار، سلمانشهر مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه مقدار ترسیب کربن و تثبیت نیتروژن خاک در توده های جنگلی دست کاشت (مطالعه موردی: طرح جنگلداری تیله کنار، سلمانشهر مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه مقدار ترسیب کربن و تثبیت نیتروژن خاک در توده های جنگلی دست کاشت (مطالعه موردی: طرح جنگلداری تیله کنار، سلمانشهر مازندران) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
افزایش دی اکسید کربن اتمسفری در سال های اخیر منجر به افزایش گرمایش جهانی و تغییرات اقلیمی شده است. دی اکسید کربن یکی از مهمترین گازهای گلخانه ای می باشد که اثرات سوء بسیار زیادی بر محیط زیست و حیات انسان بر روی کره زمین گ ذاشته است. جذب کربن و نیتروژن توسط خاک های جنگلی و کاهش گازهای گلخانه ای از طریق مدیریت صحیح اکوسیستم های جنگلی در بسیاری از کشورهای جهان، یکی از راهکارهای جلوگیری از گرم شدن کره زمین است. این تحقیق به منظور بررسی پتانسیل ترسیب کربن و نیتروژن خاک در توده های ۲۵ ساله جنگل کاری سکویا، سکویا- پلت، پلت و توسکا در محدوده طرح جنگلداری تیله کنار سلمانشهر مازندران صورت گرفت. نمونه های خاک بطور تصادفی در هر توده از ۵ قطعه نمونه مربعی با ابعاد ۲۰×۲۰ متر به صورت ترکیب از چهار گوشه و مرکز قطعه نمونه و از دو عمق ۱۵-۰ و ۳۰-۱۵ گرفته شدند. نتایج نشان داد که میزان ترسیب کربن در توده ها تفاوت معنی داری ندارد و ترسیب نیتروژن تفاوت معنی داری را در توده ها نشان داد و در توده سکویا- پلت بیشترین و در توده توسکا کمترین مقدار را دارا بود. میزان ترسیب- کربن و نیتروژن در عمق اول بیشتر از عمق دوم بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.