مقاله ارزیابی آمادگی مدیران جهت اجرای پروژه های سرمایه گذاری و اشتغالزای شهری به روش BOT (شاهد تجربی: شهرداری های غرب استان مازندران)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی آمادگی مدیران جهت اجرای پروژه های سرمایه گذاری و اشتغالزای شهری به روش BOT (شاهد تجربی: شهرداری های غرب استان مازندران) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی آمادگی مدیران جهت اجرای پروژه های سرمایه گذاری و اشتغالزای شهری به روش BOT (شاهد تجربی: شهرداری های غرب استان مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی آمادگی مدیران جهت اجرای پروژه های سرمایه گذاری و اشتغالزای شهری به روش BOT (شاهد تجربی: شهرداری های غرب استان مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی آمادگی مدیران جهت اجرای پروژه های سرمایه گذاری و اشتغالزای شهری به روش BOT (شاهد تجربی: شهرداری های غرب استان مازندران) :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
هدف این پژوهش ارزیابی آمادگی مدیران جهت اجرای پروژه های سرمایه گذاری و اشتغالزای شهری به روش BOT (شاهد تجربی: شهرداری های غرب استان مازندران) می باشد. تحقیق حاضر, یک تحقیق از نوع تحقیقات توصیفی پیمایشی می باشد. همچنین از آنجایی که نتایج این تحقیق می تواند به طور عملی مورد استفاده قرار گیرد, یک تحقیق مورد پژوهی کاربردی می باشد. در تحقیق حاضر ۱۱ نفر از مدیران به عنوان جامعه آماری در نظر گرفته شده اند. در ادامه برای تجزیه تحلیل داده ها و همچنین برای آزمون سوالات فرعی هفت گانه تحقیق حاضر از AHP استفاده شده است و مورد آزمون قرار گرفت و در این بخش نتایج بدست آمده از آزمون AHP ارائه میگردد سبک رهبری با ۰۲۹۱۲ رتبه اول; فرهنگ سازمانی با ۰۱۹۹۶ رتبه دوم; قوانین مقررات با ۰۱۸۳۰ رتبه سوم; ساختار مالی سازمان با ۰۱۱۲۶ رتبه چهارم; استراتژی با ۰۰۸۴۷ رتبه پنجم; کارکنان با ۰۰۸۳۴ رتبه ششم; ساختار سازمانی با ۰۰۴۵۱ رتبه هفتم; به ترتیب از جمله عوامل موثر بر آمادگی مدیران جهت اجرای پروژه های سرمایه گذاری و اشتغالزای به روش BOT می باشند و از آنجا که IR در همه شاخصهای مربوط به ارزیابی مدیران کوچک تر از ۰۱۰ بوده است, پس در مقایسات زوجی, سازگاری قابل قبولی وجود داشته است. در پایان می توان نتیجه گرفت که با توجه به ضرورت استفاده از این نوع قراردادها در توسعه و پیشرفت شهری, ارزیابی عوامل موثر بر آمادگی مدیران در اجرای این نوع پروژه های شهری گام مهمی است که می تواند این روند را تسهیل نموده و به آن سرعت بخشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.