مقاله تأثیر مدت و روش پرایمنیگ بر ویژگی های جوانه زنی بذر Cymbopogon olivieri (Boiss.) Bar


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر مدت و روش پرایمنیگ بر ویژگی های جوانه زنی بذر Cymbopogon olivieri (Boiss.) Bar دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر مدت و روش پرایمنیگ بر ویژگی های جوانه زنی بذر Cymbopogon olivieri (Boiss.) Bar  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر مدت و روش پرایمنیگ بر ویژگی های جوانه زنی بذر Cymbopogon olivieri (Boiss.) Bar،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر مدت و روش پرایمنیگ بر ویژگی های جوانه زنی بذر Cymbopogon olivieri (Boiss.) Bar :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
گونه Cymbopogon olivieri گیاهی چندساله مرتعی از خانواده گندمیان است. در این تحقیق برای بررسی اثر هیدروپرایمینگ بر جوانه زنی بذر گ ونه مذکور، آزمایشی در قالب طرح آماری کاملاً تصادفی در ۱۶ تکرار انجام شد. تیمارهای پرایمینگ بذر عبارت بودند از: سه سطح زمان ه یدروپرایمینگ (۷۲، ۴۸ و ۲۴ ساعت). ضمناً از آب مقطر به عنوان شاهد استفاده شد. به طوری که در این آزمایش صفاتی از قبیل درصد جوانه زنی و سرعت جوانه زنی مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج حاصل از تجزیه واریانس و مقایسه میانگین ها نشان داد که بین تیمارها از نظر درصد جوانه زنی و سرعت جوانه زنی در سطح ۱ درصد ت فاوت م عنی دار وجود دارد و پرایمنیگ بذر، افزایش درصد جوانه زنی و سرعت جوانه زنی را در پی داشته است. پرایمینگ بذرها با مدت زمان ۷۲ ساعت موجب جوانه زنی بهتر در مقایسه با سایر سطوح مدت زمان شد. هیدروپرایمنیگ بذر با مدت زمان ۷۲ ساعت در مقایسه با بذر پرایم نشده ۳۰/۲۱% جوانه زنی و ۵/۴۱ (بذر آروز) سرعت جوانه زنی بیشتری داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.