مقاله آنالیز صمغ زدو


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آنالیز صمغ زدو دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آنالیز صمغ زدو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آنالیز صمغ زدو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آنالیز صمغ زدو :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
صمغ تراوشی زدو با نام علمیAmygdalus scoparia Spachیک هیدروکلویید بومی ایران محسوب می شود.که می تواند در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی مورد استفاده قرار گیرد. هدف از این مطالعه آنالیز کیفیصمغ زدو (از جمله رطوبت، خاکستر، چربی و پروتئین) است. برای تعیین میزان رطوبت، پودر صمغ زدو در آون با دمای۱۰۰-۱۰۵درجه سانتیگراد قرارگرفت تا به وزن ثابت برسد. خاکستر نمونه با روش کوره گذاری در دمایسانتیگراد درجه۵۵۰ تعیین شد. برای تعیین میزان چربی از سیستم حلال هگزان -کلرو فرم ( به نسبت مساوی) استفاده شد. میزان پروتیین با استفاده از روش کلدال و ضریب تبدیل۶/۲۵ اندازی گیری شد. میزان رطوبت، خاکستر، چربی و پروتیین به ترتیب۹/۴۲و۲/۲۳و۰/۰۳و۱/۰۵درصدبدست آمد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.