مقاله اثر پارامتر های فرایند روی فیلتراسیون ماءالشعیر


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پارامتر های فرایند روی فیلتراسیون ماءالشعیر دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پارامتر های فرایند روی فیلتراسیون ماءالشعیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پارامتر های فرایند روی فیلتراسیون ماءالشعیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پارامتر های فرایند روی فیلتراسیون ماءالشعیر :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
ماءالشعیر یک از پرمصرف ترین نوشیدنی های دنیا محسوب شده، و هر ساله مصرف ان در حال افزایش است. به همین دلیل است که صنعت به صورت مداوم به دنبال تکنیک های جدیدی است که بتواند محصولی تولیدکند که مورد انتظار مصرف کننده است. جداسازی غشائی به عنوان یک روش فراوری جذاب برای صنعت ماءالشعیر ظهور کرده است، که دامنه کاربرد آن از شفاف سازی ماءالشعیر ۱و استریلیزاسیون سرد تا بازیافت ته ماند های کفتانک، حذف الکل، و همین طور آب و فراوری جریان پس ماند می باشد. دیگر کاربرد های جداسازی غشائی شامل فیلتراسیون مواد مصرفی، مانند فیلتر کردن هوای مصرفی در هوا دهی تانک نگهداری مخمر یا فیلتراسیون هوای استفادهشده در هوا دهی ورت ۲ می باشد. به منظور دستیابی به رنگ و شفافیت مطلوب در این نوشیدنی، فراوری جداسازیغشایی رو به گسترش است. در اثر استفاده از این نوع فراوری،درشت-مولکول های محلول عامل طعم و ویژگیهای فراسودمند ماءالشعیر به خوبی حفظ می شوددر حالی که ذرات کلوئیدی عامل کدورتو سلول های مخمر از فرآوردهجدا می شود. اما مهمترین مشکل در راه استفاده از فیلتراسیون غشائی در شفاف سازی ماءالشعیر تشکیل فولینگ می باشد. عوامل مختلفی روی تشکیل فولینگ در جداسازی غشائی ماءالشعیر تاثیر می گذارند که در این مقاله به مهترین این عوامل اشاره خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.