مقاله مدل سازی منحنی دمایی کوره تونلی به روش شبکه عصبی مصنوعی و کمینه سازی ایرادات در خروجی به روش لونبرگ مارکارد


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدل سازی منحنی دمایی کوره تونلی به روش شبکه عصبی مصنوعی و کمینه سازی ایرادات در خروجی به روش لونبرگ مارکارد دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل سازی منحنی دمایی کوره تونلی به روش شبکه عصبی مصنوعی و کمینه سازی ایرادات در خروجی به روش لونبرگ مارکارد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی منحنی دمایی کوره تونلی به روش شبکه عصبی مصنوعی و کمینه سازی ایرادات در خروجی به روش لونبرگ مارکارد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل سازی منحنی دمایی کوره تونلی به روش شبکه عصبی مصنوعی و کمینه سازی ایرادات در خروجی به روش لونبرگ مارکارد :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
کوره های تونلی یکی از انواع بسیار پرکاربرد کوره ها در صنعت سرامیک می باشند. دستیابی به منحنی پخت بهینه در این کوره ها جهت دستیابی به کمترین میزان ضایعات اگر بصورت آزمون و خطا انجام شود امری بسیار زمان بر و در برخی از موارد پرهزینه خواهد بود. هدف از این پژوهش بهینه سازی منحنی پخت کوره تونلی ساخت شرکت Dorst با کم کردن میزان ترک در محصول خروجی از کوره به روش شبکه عصبی مصنوعی می باشد. داده های ورودی به سیستم دمای ۹ نقطه کوره با سیکل ۱۶ ساعت به همراه درصد آیتم های ترک خورده در هر حالت می باشد. پس از تحلیل دادهها در قالب سیستم شبکه عصبی مصنوعی اقدام به کمینه کردن درصد ترک به روش لونبرگ- مارکارد و از این طریق محاسبه دمای بهینه هر مشعل گردید. که نتایج آزمایش عملی با تئوری با ۰/۳ درصد خطا مطابقت قابل قبولی را نشان می دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.