مقاله ارزیابی تغییرات اسپورهای گرما دوست شیر خام به وسیله روش های مرسوم تقلب


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تغییرات اسپورهای گرما دوست شیر خام به وسیله روش های مرسوم تقلب دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تغییرات اسپورهای گرما دوست شیر خام به وسیله روش های مرسوم تقلب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تغییرات اسپورهای گرما دوست شیر خام به وسیله روش های مرسوم تقلب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تغییرات اسپورهای گرما دوست شیر خام به وسیله روش های مرسوم تقلب :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
شیر یک منبع مهم سلامت بخش برای انسان ها می باشد.در حین دوشش، نگهداری و انتقال شیر خام امکان دارد ترکیباتی خواسته یا نا خواسته با آن ترکیب شود که سلامت مصرف کننده را به خطر بیاندازد.یکی از مهمترین اینترکیبات، موادی است که به عنوان تقلب به شیر خام اضافه میشود. برخی از سودجویان با اضافه کردن ترکیبات سمی و شیمیایی به عنوان نگهدارنده ، سعی دارند مدت زمان بیشتری شیر را نگهداری کنند تا فاسد نشود و یا بتوانند جایزهپایین بودن بار میکروبی از کارخانه جات شیری دریافت کنند .در این تحقیق سعی بر آن شده است ، تا تغییراتی که این ترکیبات بر روی اسپورهای گرما دوست شیر خام ایجاد می کنند بررسی شود . به شیر خام زمان داده شد تا به شکلکامل فاسد شود، سپس ترکیباتی که برای کم کردن بار میکروبی به عنوان تقلب استفاده می شود در درصد هایمختلف ، به آن اضافه شد و خصوصیات بار میکروبی کل اندازه گیری شد .طبق نتایج بدست آمده فرمالین، کلر، آب اکسیژنه و نمک تاثیر معنی داری p<0/05 بر روی اسپورهای گرما دوست در شیر خام داشتند.که از این میان فرمالین و نمک تاثیر معکوس و مابقی تاثیر مستقیم داشتند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.