مقاله مروری بر تولید پروتئاز قلیایی میکروبی در محیط تخمیر غوطه ور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مروری بر تولید پروتئاز قلیایی میکروبی در محیط تخمیر غوطه ور دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مروری بر تولید پروتئاز قلیایی میکروبی در محیط تخمیر غوطه ور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر تولید پروتئاز قلیایی میکروبی در محیط تخمیر غوطه ور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مروری بر تولید پروتئاز قلیایی میکروبی در محیط تخمیر غوطه ور :
تعداد صفحات:۲۴
چکیده:
پروتئازها گروهی از پروتئین ها هستند که در زیر گروه هیدرولازها و گروه اصلی آنزیم ها قرار گرفته اند. در سال های اخیر، به علت کاربرد وسیع پروتئازها در صنایع غذایی، دارو، چرم، شوینده و ;، این آنزیم ها در بازار جهانی ا همیت فوق العاده ای پیدا کرده اند. در این میان پروتئاز های قلیایی یکی از مهمترین گ روه های آنزیم های صنعتی هستند و تقریباً ۴۰% از فروش کلی آنزیم های میکروبی را به خود اختصاص می دهند. این آنزیم ها به دلایل مختلف مزایای زیادی نسبت به کاتالیزورهای شیمیایی متداول دارند. میکروارگانیسم ها شامل باکتری ها، قارچ ها و مخمر ها مهمترین منبع پروتئاز های مقاوم حرارتی هستند. از این میان، گونه باسیلوس ها به عنوان بهترین عامل تولید کننده در نظر گرفته شده اند که به صورت گسترد ای مورد مطالعه قرار گرفته اند. متداول ترین روش برای تولید پروتئاز قلیایی استفاده از محیط تخمیر غوطه ور ا ست و دستیابی به روش ها و محیط های جدید که هزینه های تولید را کاهش دهد اهمیت فوق العاده ای دارد. هدف از این مقاله ارائه یک مرور کلی به روز شده بر تولید پروتئاز قلیایی، فاکتورهای تأثیر گذار روی آن و خواص این آنزیم است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.