مقاله ارزیابی خصوصیات آنتیاکسیدانی عصاره چغندر قرمز استخراج شده به کمک امواج مایکروویو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی خصوصیات آنتیاکسیدانی عصاره چغندر قرمز استخراج شده به کمک امواج مایکروویو دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات آنتیاکسیدانی عصاره چغندر قرمز استخراج شده به کمک امواج مایکروویو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات آنتیاکسیدانی عصاره چغندر قرمز استخراج شده به کمک امواج مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات آنتیاکسیدانی عصاره چغندر قرمز استخراج شده به کمک امواج مایکروویو :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
در سالهای اخیر استفاده از امواج مایکروویو در فرایند استخراج گسترش یافته است. در این تحقیق تاثیر امواج مایکروویو بر استخراج ترکیبات زیست فعال از چغندر قرمز با استفاده از حلال متانول بررسی شد. در این تحقیق سه متغیر توان بر حسب وات، زمان بر حسب دقیقه و میزان حلال به نمونه هر کدام در سه سطح در نظر گرفته شد. در ویژگیIC50 افزایش در توان دستگاه موجب افزایش بازده ترکیبات آنتیاکسیدانی گردید میزان محتوای فنولی و فلاوونوئیدی با افزایش زمان کاهش معنی داری در استخراج از خود نشان دادند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.