مقاله ارزیابی کراکر تولیدی ماهی فیتوفاگ با بسته بندی تحت خلاء به عنوان محصولی با ارزش افزوده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی کراکر تولیدی ماهی فیتوفاگ با بسته بندی تحت خلاء به عنوان محصولی با ارزش افزوده دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی کراکر تولیدی ماهی فیتوفاگ با بسته بندی تحت خلاء به عنوان محصولی با ارزش افزوده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کراکر تولیدی ماهی فیتوفاگ با بسته بندی تحت خلاء به عنوان محصولی با ارزش افزوده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی کراکر تولیدی ماهی فیتوفاگ با بسته بندی تحت خلاء به عنوان محصولی با ارزش افزوده :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
تأثیر بستهبندی در شرایط خلاء بر نگهداری در یخچال ۴۰درجه سانتیگراد برشاخص بازهای ازته فرارTVB-N و تیوباربیوتوریک اسید وph درکراکر keropok lekorماهی فیتوفاگ Hypophthalmichthy smolitrixبا فرمول یک سطح ازماهی ( ۵۰ %) ویک سطح نشاسته ( ۵۰ %) به مدت ۱۲ روز وبه فاصله ۳ روز مورد ارزیابی قرار گرفت. گوشت ماهیان را چرخ کرده سپس طی فرایندپختکراکر ماهی تهیه و در شرایط خلاء بسته بندی شد. طی نگهداری در یخچال شاخصهای فساد، مانندTVB-N و TBAدر طی نگهداریکمی افزایش یافت. درمحصول تولیدی، شاخص فسادTVB-Nدرروز صفراز مقدار۱۰/۸۶به ۱/۱±۳۱/۶۷ میلیگرم درصد در روز ۱۲رسید. میزان محدوده قابل قبول ازطریق دوره نگهداری بودTBAنیز از۰/۰۲±۰/۳۱درروزصفربه ۰/۵۷±۱/۴۰ میلیگرم درپاین دوره نگهداری رسید. همچنین تفاوت معنیداری در تغییراتpHدیده نشد. هدف این پژوهش پردازش گونههای ماهی کم ارزش به محصولات باارزش افزوده با استفاده ازتکنولوژیهای ساده به همراه افزایش نگهداری میباشد که جدا ازافزایش مصرف پروتئین، بهطوربالقوه برای حمایت از مصرف کننده لازم بوده است و از لحاظ اقتصادی سودآور میباشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.