مقاله افزایش زمان ماندگاری روغن ماهی طی دوره نگهداری تسریع شده در دماهای مختلف با استفاده از اسانس ریحان مقدس


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله افزایش زمان ماندگاری روغن ماهی طی دوره نگهداری تسریع شده در دماهای مختلف با استفاده از اسانس ریحان مقدس دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله افزایش زمان ماندگاری روغن ماهی طی دوره نگهداری تسریع شده در دماهای مختلف با استفاده از اسانس ریحان مقدس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزایش زمان ماندگاری روغن ماهی طی دوره نگهداری تسریع شده در دماهای مختلف با استفاده از اسانس ریحان مقدس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله افزایش زمان ماندگاری روغن ماهی طی دوره نگهداری تسریع شده در دماهای مختلف با استفاده از اسانس ریحان مقدس :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
امروزه به دلیل اثرات نامطلوب آنتی اکسیدان های سنتزی تمایل روز افزونی به استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی وجود دارد. به همین دلیل در این پژوهش از اسانس ریحان مقدس به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی استفاده شد. اثر آنتی اکسیدانی غلظت های مختلف اسانس( ۲۵۰و۵۰۰و۷۵۰ ppmبه صورت جداگانه در روغن ماهی در دو دمای ۴۵ و ۶۰ درجه بررسی و با آنتی اکسیدان سنتزیBHAمقایسه شد. اندازه گیری عدد پراکسید و آنیزیدین روغن ها نشان داد که کلیه ی غلظت های این اسانس قادر به کاهش اکسیداسیون بوده اند. اسانس در بیشترین سطح غلظتی نسبت به سایر تیمارها بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی را از خود نشان داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.