مقاله افزایش زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک در محصولات لبنی به روش انکپسولاسیون


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله افزایش زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک در محصولات لبنی به روش انکپسولاسیون دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله افزایش زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک در محصولات لبنی به روش انکپسولاسیون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزایش زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک در محصولات لبنی به روش انکپسولاسیون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله افزایش زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک در محصولات لبنی به روش انکپسولاسیون :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
استفاده از پروبیوتیکها به دلیل اثرات سلامتی بخش آنها روایج یافته است. اما به دلیل توانایی زندهمانی پروبیوتیکها درمحصولات لبنی در اثر تجمع اسید لاکتیکpH پایین، حضور پراکسید اکسیژن و ; پایین است. به منظور افزایش زندهمانی پروبیوتیکها از روشهای متعددی نظیر استفاده از گونههای مقاوم به اسید، کنترل، اضافه کردن چلاته کنندههای اکسیژن، انکپسولاسیون و ; استفاده میشود در انکپسولاسیون که عمدتا به دو روش امولسیون و اکستروژن انجام میشود پروبیوتیکها (هسته) توسط یک یا چند لایه پوششی (کپسول) در مقابل عوامل محیطی محافظتشده و از این طریق مدت زندهمانی آنها افزایش مییابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.