مقاله بایدها و نبایدهای افزودنیهای غذایی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بایدها و نبایدهای افزودنیهای غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بایدها و نبایدهای افزودنیهای غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بایدها و نبایدهای افزودنیهای غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بایدها و نبایدهای افزودنیهای غذایی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
افزودنیهای مواد غذایی قرن هاست برای افزایش کیفیت مواد غذایی استفاده میشوند. امروزه، افزودنیها برای حفظ کیفیت تغذیه ای مواد غذایی، به منظور افزایش کیفیت نگهداری یا پایداری مواد غذایی، برای بهبود خواصارگانولپتیکی غذا و یا کمک به تولید، پردازش، ذخیره سازی و حمل و نقل مواد غذایی استفاده می شوند. اگر چه تعریف قانونی متفاوتی از افزودنی مواد غذایی وجود دارد. افزودنی های مواد غذایی براساس تعریف سازمانغذا و داروبه موادی که به مواد غذایی برای تولید اثر فنی مورد نظر اضافه شده تعریف می شوند. افزودنی های مجاز و غیرمجاز برای محصولات خاص در برخی کشورها بر اساس استاندارد های تهیه شده متفاوت می باشد. برایمجاز و غیر مجاز بودن ابتدا عوارض احتمالی به صورت دوره ای برروی حیوانات مورد بررسی قرارگرفته و سپس نتایج توسط کارشناسان بررسی و افزودنی ها تایید و یا رد می شوند. در این بررسی پس از گذری اجمالی بر افزودنی های مجاز بر محصولات لبنی، برخی ارزیابی ها برای تعیین میزان مصرف و اثرات افزودنی ها بررسی و سپس یک مبنایعلمی برای کنترل و مدیریت عوارض نامطلوب سلامتی احتمالی افزودنی ها و برخی مزایا و معایب آنها بررسی می شوند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.