مقاله بررسی اثر افزودن نانوذرات کیتوزان و اسانس دارچین بر ویژگی های فیزیکی – مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده اززئین ذرت


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر افزودن نانوذرات کیتوزان و اسانس دارچین بر ویژگی های فیزیکی – مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده اززئین ذرت دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر افزودن نانوذرات کیتوزان و اسانس دارچین بر ویژگی های فیزیکی – مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده اززئین ذرت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر افزودن نانوذرات کیتوزان و اسانس دارچین بر ویژگی های فیزیکی – مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده اززئین ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر افزودن نانوذرات کیتوزان و اسانس دارچین بر ویژگی های فیزیکی – مکانیکی فیلم خوراکی تهیه شده اززئین ذرت :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
منظور رفع مسائل زیست محیطی و اقتصادی استفاده از پلاستیک ها در صنعت، امروزه فیلم ها و پوشش خوراکی بر پایه پلی ساکاریدها، پروتئین ها، لیپیدها و ترکیبی از آنها وارد بسته بندی شده است. این پوشش ها میتوانند برخی افزودنی ها نظیر نانوذرات واسانس روغنی را در خود جای دهند. در این پژوهش، اثر افزودن نانوذرات کیتوزان ( ۴ درصد وزنی-وزنی محلول فیلم) و اسانس روغنیدارچین ( ۲% وزنی-وزنی محلول فیلم) برفیلم خوراکی تهیه شده از زئین ذرت با اندازه گیری پارامترهای مکانیکی (استحکام کششی و ازدیاذ طول)، فیزیکی (رنگ، نفوذپذیری به بخارآب) ارزیابی گردید. بر اساس نتایج به دست آمده، ترکیب هم زمان نانوکیتوزان و اسانس دارچین سبب بهبود خواص مکانیکی و نفوذپذیری به بخارآب و جذب آب شده، میزان شفافیت، یکنواختی ساختار را کاهش میدهدP<0/05

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.