مقاله بررسی اثر ضد عفونی کنندگی الکترولیز واتر خنثی بر روی برخی از پاتوژنهای مواد غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر ضد عفونی کنندگی الکترولیز واتر خنثی بر روی برخی از پاتوژنهای مواد غذایی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر ضد عفونی کنندگی الکترولیز واتر خنثی بر روی برخی از پاتوژنهای مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ضد عفونی کنندگی الکترولیز واتر خنثی بر روی برخی از پاتوژنهای مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر ضد عفونی کنندگی الکترولیز واتر خنثی بر روی برخی از پاتوژنهای مواد غذایی :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
این مطالعه اثر الکترولیز واتر خنثی برروی دو باکتری مهم منتقله از راه مواد غذایی شامل سالمونلا اینتریتیدیس و استافیلوکوک اورئوس بررسی شد . جهت انجام این مطالعه از الکترولیز واتر خنثی در دماهای مختلف از جمله ۴و۲۳و۳۷و ۵۰ درجه سانتی گراد و زمان های متفاوت غوطه وری شامل صفر، ۱و۳و۵و۷و۱۰دقیقه استفاده شد. نتایج بدست آمده در این بررسی نشاندهنده اثر مطلوب الکترولیز واتر در کاهش و از بین بردن باکتریهای مذکور بود که البته این کاهش بسته به زمان و دمای متفاوت ، متغیر بود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.