مقاله بررسی اثر طعم دهنده بر ماست طعم دار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر طعم دهنده بر ماست طعم دار دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر طعم دهنده بر ماست طعم دار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر طعم دهنده بر ماست طعم دار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر طعم دهنده بر ماست طعم دار :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
توجه به ارزش غذایی بالای ماست و حاوی بودن مقادیر بالای پروتئین و باکتری های پروبیوتیک استفاده از این فراورده همواره توسط متخصصین تغذیه توصیه می گردد. لذا توجه به افزایش کیفیت و تنوع آن حائز اهمیت است.بدین منظور می توان از طعم دهنده های طبیعی که حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی هستند بهره برد. هر چند اعتقاد بر این است که افزودن طعم دهنده ها بر پذیرش بافت طعم دار بی تاثیر است و چربی ماست، سرعت نفوذ ترکیباتآرومایی فرار در ماست را کاهش می دهد که این عامل در کم احساس شدن طعم نامطلوب برخی طعم دهنده ها در ماست پر چرب موثر است. همچنین می توان استفاده از طعم دهنده ها در تهیه ماست سویا به منظور کاهش طعم نامطلوب لوبیایی را یکی از کاربرد های اصلی استفاده از طعم دهنده ها در ماست طعم دار ذکر کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.