مقاله جذب چند جزئی در جاذب های نانوساختار: ارزیابی مدل IAST در سیستم های غیرایده آل تحت تأثیر برهم کنش بین مولکولی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جذب چند جزئی در جاذب های نانوساختار: ارزیابی مدل IAST در سیستم های غیرایده آل تحت تأثیر برهم کنش بین مولکولی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جذب چند جزئی در جاذب های نانوساختار: ارزیابی مدل IAST در سیستم های غیرایده آل تحت تأثیر برهم کنش بین مولکولی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جذب چند جزئی در جاذب های نانوساختار: ارزیابی مدل IAST در سیستم های غیرایده آل تحت تأثیر برهم کنش بین مولکولی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جذب چند جزئی در جاذب های نانوساختار: ارزیابی مدل IAST در سیستم های غیرایده آل تحت تأثیر برهم کنش بین مولکولی :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
مدل IAST به عنوان یکی از پرکاربردترین روش های پیش بینی اطلاعات تعادلی در فرایند جذب سطحی چند جزئی شناخته می گردد. در این مقاله میزان دقت مدل LAST در پیش بینی نتایج تعادلی مخلوط های مختلف به هنگام اهمیت یافتن عامل برهم کنش بین مولکولی در فرایند جذب سطحی (برهم کنش بین مولکول های جذب شده)، م ورد بررسی قرار گرفته است. تأثیر عامل برهم کنش بین مولکولی بر عملکرد مدل IAST در سه زمینه و بر روی ۱۲ سیستم جذب چند جزئی، مورد مطالعه قرار گرفته است. این سه زمینه عبارتند از: وجود اختلاف میان اندازه ذرات جذب شونده، کاربرد فرایند جذب سطحی در فشارهای بالا و افزایش تعداد مواد جذب شونده در سیستم جذب (تبدیل سیستم جذب دوجزئی به سه جزئی و بیشتر). نتایج بررسی های انجام شده نشان داد که با افزایش اختلاف میان اندازه ذرات جذب شونده، میزان خطای مدل IAST نیز به شدت افزایش می یابد. به عنوان نمونه، میزان خطای این مدل برای گاز متان در فرایند جذب دو مخلوط متان- اتان بوتان بر روی جاذب سیلیکالیت در شرایط یکسان دمایی و فشاری، به ترتیب برابر ۲۴ و ۵۱ درصد می باشد. نتایج بررسی های صورت گرفته بر روی سه سیستم مختلف از جمله متان- ا تان و متان- دی اکسید کربن بر روی جاذب GCB نشان داد که مقدار خطای روش IAST با افزایش فشار سیستم دارای روند صعودی می باشد و در نتیجه اطلاعات ارائه شده از این مدل در محدوده فشارهای عملیاتی بالا، رضایت بخش نمی باشد. افزایش تعداد مواد موجود در سیستم جذب سطحی نیز موجب افزایش تأثیر عامل برهم کنش بین مولکولی در یک سیستم جذب مخلوط های سه جزئی، بیشتر از خطای آن برای مخلوط های دو جزئی (متشکل از همان سه ماده) می باشد. همچنین بررسی های انجام شده بر روی سه مخلوط دوجزئی نشان داد که نتایج حاصل از به کارگیری دوایزوترم تاث و لانگمویر در ساختار روش IAST، دارای تفاوت قابل توجهی نبوده و در نتیجه استفاده از روش IAST-Langmuir با توجه به روند تحلیل ساده تر، مناسب می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.