مقاله مروری بر کفیر و خواص سلامت بخش آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر کفیر و خواص سلامت بخش آن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر کفیر و خواص سلامت بخش آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر کفیر و خواص سلامت بخش آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر کفیر و خواص سلامت بخش آن :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
رشد تکنولوژی و توسعه روزافزون زندگی شهری، تمایل به استفاده از غذا های آماده و نوشیدنی های صنعتی و غیر مفید را اجتناب ناپذیر کرده است.کفیر که یک نوشیدنی لبنی مفید و سرشار از املاح، مواد معدنی وویتامین های مورد نیاز بدن است می تواند جایگزین مناسبی برای بسیاری از نوشیدنی های غیر مفید محسوب شود. کفیر به واسطه طعم خاص و منحصر به فرد خود در اغلب کشورها مورد توجه تولید کنندگان و مصرف کنندگان قرارگرفته است. کفیر یک پروبیوتیک طبیعی است که از یک مجموعه زیستی میکروبی تشکیل شده است و شامل باکتری های اسید لاکتیک، مخمر و باکتری های اسید استیک است که به وسیله ماتریکس پروتئینی و پلی ساکاریدی در کنار هم قرار گرفته اند. کفیر از زمان های بسیار دور به عنوان یک نوشیدنی با خواص سلامت بخش معروف شده است و ازاین رو به عنوان یکی از قدیمی ترین مواد غذایی پروبیوتیک شناسایی شده است. در پژوهش حاضر به بررسی روش های سنتی و صنعتی تولید کفیر پرداخته و برترکیبات شیمیایی و تغذیه ای و خواص درمانی این نوشیدنی پروبیوتیک مروری داشته ایم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.